Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Wheels 13 augustus 2019

Lidl verkoopt weer een elektrische fiets: de Prophete E-bike 28″

Een betrouwbare en stijlvolle elektrische fiets hoeft helemaal niet duur te zijn. Dankzij Lidl kun jij weer een prima e-bike op de kop tikken, zodat je de auto of brommer thuis kunt laten als je naar je werk rijdt.

Prophete E-bike 28″ van de Lidl

Een betaalbare elektrische fiets met veel opties, daar worden wij tegenwoordig blij van. Ja, we zijn de schaamte voorbij. En het leuke is dat je die stijlvolle e-bike gewoon bij de Lidl kan scoren. Deze tweewieler heeft de perfecte prijs-kwaliteitverhouding; veel fiets voor een scherpe prijs.

Elektrische fiets / E-bike van de Lidl
Bron: lidl.nl

De Prophete E-bike van de Lidl beschikt over een krachtige borstelloze Blaupunkt middenmotor die natuurlijk aanvoelt en zorgt voor directe krachtoverbrenging. Zijn energie haalt de elektrische fiets uit een Samsung® SDI accu die je een actieradius biedt van 140 kilometer. De accu is uitneembaar en is goed beveiligd wanneer hij op zijn plek zit.

Verder zit je comfortabel op het Selle Royal® City-gelzadel met geveerde zadelpen, heeft de fiets 7 Shimano® Nexus versnellingen en rem je gemakkelijk en veilig door het V brake systeem. Om de elektrische fiets goed te bedienen, zit er een overzichtelijk en gemakkelijk bedienbaar LCD scherm op met veel functies. En voor de vaders en moeders onder ons: het is mogelijk om een kinderzitje aan de pen van het stuur of de bagagedrager te bevestigen, indien het gemonteerde zitje inclusief kind niet meer dan 20 kilogram weegt.

Puike elektrische fiets voor een zachte prijs

Het laatste aspect van de e-bike is zijn zachte prijs. Je scoort deze stijlvolle en betrouwbare Prophete elektrische fiets voor maar 1049 euro. Geen geld natuurlijk voor een e-bike die er goed uitziet en een degelijke kwaliteit heeft. Je koopt hem gewoon bij de Lidl, meer informatie vind je hier.

lidl, e-bike, elektrische fiets
Bron: lidl.nl

Vind je deze elektrische van de Lidl fiets toch te normaal? Check dan de Doppio Classico, een uniek vormgegeven e-bike met het comfort van een scooter.

? Check ook: Aldi komt met brute e-mountainbike voor een stuntprijs

Reageer op artikel:
Lidl verkoopt weer een elektrische fiets: de Prophete E-bike 28″
Sluiten