Marlon Labrie
Marlon Labrie Motoren 4 dec 2019
Leestijd: 2 minuten

Drie dikke en betaalbare custom bikes van Japanse makelij

Wij hebben drie betaalbare custom bikes voor je geselecteerd die nog betaalbaar zijn ook. De duurste? Die kost je zo’n 6.660 euro. Geniet mee van deze Suzuki, Honda en een unieke flattracker van Moto Adonis.

Custom bikes, het zijn misschien wel de dikste motoren die er bestaan. Meestal zijn het iconische klassiekers die onder handen worden genomen om ze nog bruter te maken dan dat ze al waren. Sommige custom bikes zijn nogal prijzig, maar er zijn natuurlijk ook goedkopere oplossingen. Die zie je hieronder.

Suzuki GS750E Café Racer (3.000 euro)

Over betaalbare en puntgave custom bikes gesproken. Deze ‘Brits groene’ Suzuki GS750E Café Racer is er eentje. De Japanse tweewieler is grondig onderhanden genomen en het resultaat mag er zijn. De motor heeft een scherper design, lekkere kleur, dikke uitlaat en is motorisch perfect. Het leuke, je krijgt er nog 1.000 euro korting op ook. Hierdoor betaal je maar 3.000 euro voor deze lekker bike. Meer informatie vind je hier.

Drie betaalbare custom bikes prijskaartje
Bron: Caferacerwebshop

Honda NX650 Flattracker Moto Adonis (6.500 euro)

Ben je op zoek naar een unieke custom bike waarmee je kunt racen op een flattrack-baan? Dan is deze unieke Honda NX650 Flattracker, gemaakt door de mannen van Moto Adonis, wellicht wat voor jou. De Honda is helemaal omgebouwd tot flattracker en heeft een iconisch sportdesign. Het leuke, hij is gewoon straatlegaal. Je kunt dus racen op het circuit maar ook gewoon het asfalt berijden. Het prijskaartje ligt wel wat hoger. Voor 6.500 euro is deze unieke bike van jou. Meer informatie vind je hier.

Drie betaalbare custom bikes prijskaartje
Bron: Caferacerwebshop

Honda CB900F Boldor van Kradmanufaktur (6.660 euro)

We sluiten af met een parel van een custom bike. Check deze keiharde Honda CB900F, die is gemaakt door het Duitse Kradmanufaktur. We kunnen je verzekeren dat deze Honda volledig is gestript, verlaagd, motorisch is aangepast en is voorzien van een puntgave kleurencombinatie. Eén ding is zeker, met deze custom bike maak je zeker weten de blits. Hij is wel wat aan de prijzige kant. Je betaalt 6.660 euro voor de motor. Meer informatie vind je hier.

Drie betaalbare custom bikes prijskaartje
Bron: Caferacerwebshop

Meer dikke en betaalbare custom bikes

Krijg je geen genoeg van custom bikes? Check dan deze vijf overheerlijke motoren ook even.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Drie dikke en betaalbare custom bikes van Japanse makelij
Sluiten