Drie scherp geprijsde en uiterst stijlvolle custom bikes

Ook op het gebied van custom bikes speuren wij het internet voor je af. Check deze drie betaalbare caféracers. De duurste? Die kost je nog geen 8.000 euro.

1. BMW K100 caféracer (4.950 euro)

Deze week gaan we op de excentrieke tour en trappen af met een prachtige BMW K100 caféracer custom bike. De goedkoopste van het stel is onlangs volledig opnieuw gebouwd en daar is geen euro op bespaard. De BMW K100 is op voorzien van een nieuw laagje verf op alle stalen onderdelen. We moeten zeggen: zijn nieuwe lichtblauwe kleurtje misstaat hem zeker niet. Voor jouw comfort is de custom bike voorzien van een handgemaakt zadel en is hij meer aerodynamisch gemaakt. Mocht je hem willen hebben, dan moet de motor wel even uit Litouwen komen, maar gelukkig verzendt de bouwer wereldwijd. Tijdens de coronacrisis zul je alleen even geduld moeten hebben. Je betaalt 4.950 euro voor de BMW K100. Interesse? Meer informatie vind je hier.

drie betaalbare custom bikes
Afbeelding: Caferacer webshop

2. Yamaha XV750 ‘The Barrel’ (7.500,- euro)

Altijd al een prijswinnende custom bike willen bezitten? Dit is je kans. Deze brute Yamaha (waarschijnlijk een XV750), omgedoopt tot ‘The Barrel’, was op de HeyDay Motorcycle Fair in 2018 de winnaar in het custom bike segment. In deze bijzondere creatie is onwijs veel liefde gestopt. Dat is te zien aan alle puntgave details, kwalitatieve onderdelen en het unieke design. Deze caféracer brengt de goede ouden tijden perfect samen met de toekomst. Jij kunt deze brute fiets rijden voor 7.500 euro en dat is echt een koopje. Te weten dat hier voor 10.500 euro aan geld en moeite in is ingestopt. Interesse? Meer informatie over ‘The Barrel’ vind je hier.

drie betaalbare custom bikes
Afbeelding: Caferacer webshop

3. Yamaha XV750 ‘Raphael’ (7.999 euro)

Bij deze custom bike kunnen we 100 procent vertellen dat dit oorspronkelijk een Yamaha XV750 was. Daarnaast kunnen we je ook vertellen dat deze helemaal onder handen is genomen. Zo heeft de custom bike het achtereinde van een XV750 en het voorgedeelte komt van een Yamaha R1 (sportmotor). Om het nog complexer te maken, heeft de caféracer een gemodificeerde tank van Suzuki GSX1100, het luchtfilter van een Harley en de achterschokdempers van Kawasaki ZX6R. Tel je mee? Voor het geluid is ‘Raphael’ voorzien van een SC Project uitlaat en om zijn looks compleet te maken, matcht zijn kleurrijke paintjob perfect met de velgen. Interesse? Hij kost 7.999 euro en meer informatie vind je hier.

drie betaalbare custom bikes
Afbeelding: Caferacer webshop

Meer dikke en betaalbare custom bikes

Mocht je iets meer budget hebben? Check dan deze overheerlijke Honda-custom bikes.

Reageer op artikel:
Drie scherp geprijsde en uiterst stijlvolle custom bikes
Sluiten