Marlon Labrie
Marlon Labrie Auto's & Motoren 12 jul 2020
Leestijd: 2 minuten

Drie brute en betaalbare custom bikes van Honda en BMW

Ieder weekend tippen we je een paar brute en betaalbare custom bikes, maar we vermoeden dat je er nu extra snel bij moet zijn.

Deze week tik je twee custom bikes van BMW of een robuuste Honda op de kop. En dat voor een uiterst scherpe prijs.

1. BMW K100 RS (4.750 euro)

We trappen af met de BMW K100 RS, die met veel precisie is samengesteld. De parelwitte motorfiets is echt een pracht van een caféracer. Alles klopt aan de motor. Hij heeft een gaaf design, strakke lak, dikke velgen met robuuste banden, een caféracer-stuur met bar end mirrors, een handgemaakte uitlaat en stijlvolle LED-verlichting. Motorisch is hij 100 procent in orde, starten is lopen. Alle bedrading zit bovendien netjes verwerkt onder het zadel. Je koopt de custom bike voor 4.750 euro. Interesse? Meer informatie vind je hier.

drie betaalbare custom bikes
Afbeelding: Caferacerwebshop.com

2. Honda Transalp de goedkoopste van de drie custom bikes (4.600 euro)

Dan een vreemde eend in de bijt. Deze avontuurlijke Transalp is omgetoverd tot een custom bike waarin het origineel nog nauwelijks is te herkennen. De motor is tijdens de lockdown onder handen genomen en het resultaat mag er zijn. Het rode monster heeft een heerlijke vintage look en is met veel zorg omgebouwd. De custom bike heeft een keihard frame, een aangepaste tank, handgemaakt zadel, gloednieuwe banden en nagekeken elektronica. Voor 4.600 scoor je deze betrouwbare motor. Interesse? Meer informatie vind je hier.

drie betaalbare custom bikes
Afbeelding: Caferacerwebshop.com

3. BMW 1100 S (7.950 euro)

We sluiten af met de dikste caféracer van dit weekend. Zulke custom bikes kom je niet vaak tegen en al helemaal niet voor deze prijs. De prachtige BMW 1100 S is door porfessionals omgebouwd en dat zie je eraan af. De BMW heeft een prachtige lak, stijlvol zadel, gave koplamp en robuuste banden. Dit zit allemaal op een handgemaakt subframe. Motorisch is de caféracer in orde en is hij afgesteld op een DynoJet. Dankzij zijn race-uitlaat maakt de custom bike een heerlijk geluid. Het kost wat (7.950 euro), maar dan heb je ook wat. Interesse? Meer informatie vind je hier.

drie betaalbare custom bikes
Afbeelding: Caferacerwebshop.com

Meer betaalbare custom bikes

Wil jij meer van dit soort heerlijke exemplaren zien? Check dan ook deze unieke custom bikes die jou nog geen 4.500 euro kosten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Drie brute en betaalbare custom bikes van Honda en BMW
Sluiten