Marlon Labrie
Marlon Labrie Auto's & Motoren 30 mei 2020
Leestijd: 2 minuten

Drie brute custom bikes die nog geen 7.500 euro kosten

Custom bikes, het zijn misschien wel de dikste motoren die er bestaan. Meestal zijn het iconische klassiekers die onder handen worden genomen om ze nog bruter te maken dan dat ze al waren. Sommige caféracers zijn nogal prijzig, maar er zijn gelukkig ook betaalbare oplossingen in Nederland. Deze week hebben we drie modellen onder de 7.500 euro voor je geselecteerd.

Betaalbare custom bikes

We hebben weer eens het vuile werk voor jou opgeknapt en het internet afgespeurd naar betaalbare custom bikes. Check deze heerlijke omgebouwde motorfietsen.

1. Suzuki GS750 uit 1980 (5.000 euro)

We trappen af met de goedkoopste custom bike uit dit rijtje. Deze Suzuki GS750 zag het levenslicht in 1980, maar is in de loop der jaren wel wat veranderd. De japanner is omgebouwd tot brute caféracer. De custom heeft een aangepast frame, een custom zadel, nieuwe banden, betere remmen en heeft een paint job gekregen. Motorisch is hij in orde en klaar voor een zonnig motorseizoen. Je tikt de motor voor 5.000 euro op de kop en hij is op te halen in Amsterdam. Meer informatie over de Suzuki GS750 vind je hier.

drie betaalbare custom bikes
Afbeelding: Caferacer webshop

2. BMW K75RT uit 1988 (6.500 euro)

Op nummer twee een uiterst stijlvolle caféracer. Deze felblauwe BMW K75RT uit 1988 is een pareltje voor het oog en is klaar voor het nieuwe seizoen. De huidige eigenaar heeft de custom bike perfect verzorgd en dat is eraan af te zien. De BMW heeft een strak gepoedercoat frame, waarin LED zit verwerkt. Andere opvallende elementen zijn het custom zadel, de zwarte velgen en de heerlijke blauwe lak. Op motorisch gebied is zowat alles vernieuwd, zodat jij zorgeloos kunt genieten van toffe ritjes. Interesse? Hij kost je 6.500 euro. Meer informatie over de BMW K75RT uit 1988 vind je hier.

drie betaalbare custom bikes
Afbeelding: Caferacer webshop

3. Yamaha XJ750 Seca uit 1982 (7.200 euro)

We sluiten af met een heerlijke scrambler/tracker. Deze Yamaha XJ750 uit 1982 is een plaatje en heeft alleen nog een bestuurder en kenteken nodig. De Yamaha is volledig onder handen genomen door een ervaren bouwer, die alleen maar onderdelen van hoogwaardige kwaliteit heeft gebruikt. Door zijn lage zit, grote tank en comfortabele zadel heeft deze scrambler ook nog eens veel comfort. Verder heeft de Yamaha XJ750 een mysterieuze uitstraling, dankzij de diepzwarte lak. Check ook de brute velgen en het robuuste uitlaatsysteem. Met deze custom bike steel je geheid de show. Interesse? Hij kost je 7.200 euro en meer informatie vind je hier.

drie betaalbare custom bikes
Afbeelding: Caferacer webshop

Meer custom bikes

Wil jij meer van dit soort heerlijke exemplaren zien? Check dan ook deze unieke custom bikes, die gemaakt zijn door Pancake Customs.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.

Reageer op artikel:
Drie brute custom bikes die nog geen 7.500 euro kosten
Sluiten