Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Wheels 21 jun 2020

Drie brute en betaalbare custom bikes voor 6.500 euro of minder

Ieder weekend tippen we je een paar brute en betaalbare custom bikes, maar we vermoeden dat je er nu extra snel bij moet zijn. De motoren kosten allemaal minder dan 6.600 euro en dat zie je er niet aan af.

In onze rubriek met betaalbare custom bikes hebben we deze week weer een heerlijke selectie van dikke motoren. Deze week tik je twee gave Honda’s of een robuuste BMW op de kop, en dat dus voor een zeer scherpe prijs.

1. Honda CB750 uit 1981 (3.999 euro)

We trappen af met een betaalbare ‘eye catcher’. Deze Honda CB750 uit 1981 staat garant voor veel bekijks. De motor is volledig omgebouwd tot caféracer. Ten eerste is het blok helemaal gereviseerd, waardoor je nu zorgeloos rijdt. Verder is het frame zo aangepast dat de achterbrug van een Ducati erop past. Hierdoor heeft hij een net wat agressievere look. De tank is in Honda HRC-stijl gespoten en wat opgeschuurd om hem een vintage look te geven. Deze puntgave caféracer tik je voor slechts 3.999 euro op de kop. Interesse? Meer informatie vind je hier.

drie betaalbare custom bikes
Afbeelding: Caferacerwebshop

2. Honda CB900 uit 1983 (6.500 euro)

Op nummer twee vinden we weer een Honda. Ditmaal een CB900, de grote broer van de CB750. Deze custom bike is helemaal gestript en weer opnieuw gebouwd. Om te beginnen is het motorblok gereviseerd en perfect afgesteld op een Dynojet-kit. Verder is het frame aangepakt en de achterbrug verstevigd. Omdat het oog ook wat wil, heeft de custom bike een zilveren tank, een custom zadel en gave spaakvelgen gekregen. Voor 6.500 euro scoor je deze ‘onverwoestbare’ motorfiets. Interesse? Meer informatie vind je hier.

drie betaalbare custom bikes
Afbeelding: Caferacerwebshop

3. BMW R80/7 ‘Woeste Willem’ (6.500 euro)

We sluiten af met een robuuste BMW R80/7, die met een naam als ‘Woeste Willem’ niets anders dan een beest kan zijn. De simpele maar stijlvolle custom bike is klaar voor avontuur. Zijn versnellingsbak is gereviseerd en daarnaast is er voor 5.000 euro aan reparaties ingestopt bij Moto Adonis. Qua looks heeft ‘Woeste Willem’ wat weg van een apocalyps-motor. Dat komt door zijn brute blok, wilde koplampen en 2 megaton-dempers. Met deze fiets kun je de wereld gaan verkennen en dat voor maar 6.500 euro. Interesse? Meer informatie vind je hier.

drie betaalbare custom bikes
Afbeelding: Caferacerwebshop

Meer betaalbare custom bikes

Wil jij meer van dit soort heerlijke exemplaren zien? Check dan ook deze unieke custom bikes die je nog geen 4.500 euro kosten.

Reageer op artikel:
Drie brute en betaalbare custom bikes voor 6.500 euro of minder
Sluiten