Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Wheels 14 nov 2020

Drie unieke en betaalbare custom bikes vanaf 2.250 euro

Regelmatig tippen we je brute en betaalbare custom bikes. Deze week moet je er snel bij zijn, want we duiken we onder de 6.500 euro.

Je hebt de keuze uit Honda, BMW en Suzuki. Drie heerlijke custom bikes waarvan twee met een zeer scherp prijskaartje.

1. BMW R65 uit 1986 (6.500 euro)

Om te beginnen met de enige Europeaan tussen dit unieke rijtje custom bikes: een BMW R65 uit 1986. Deze brute bobber is onlangs flink onderhanden genomen en het resultaat mag er zijn. De Duitse motorfiets is voorzien van veel nieuwe onderdelen (zowel optisch als motorisch) en heeft een unieke kleur lak. De motor is nu uitgevoerd in de kleur ‘Porsche M5G graphite blue metallic’. Verder heeft de caféracer gave velgen, robuuste banden, een mooi zadel en een dikke Megaton-demper. Voor maar 6.500 euro is hij voor jou, meer informatie vind je hier.

drie betaalbare custom bikes 6500 euro
Afbeelding: Caferacerwebshop.com

2. Suzuki GSX 750 uit 1983 (3.500 euro)

De tweede motorfiets van de drie custom bikes is een Suzuki GSX 750 uit 1983. Deze gave scrambler verkeert in goede staat en is een lust voor het oog. De custom bike is volledig onder handen genomen. Zijn frame is omgebouwd en gepoedercoat, de voorvorken en de remmen zijn gereviseerd, hij heeft nieuwe elektronica, een nieuwe uitlaat en een onwijs gave kleurstelling. Met deze jongen maak je zeker de blits. Hij kost maar 3.500 euro. Meer informatie vind je hier.

drie betaalbare custom bikes 6500 euro
Afbeelding: Caferacerwebshop.com

3. Honda CM400T caféracer uit 1983 (2.250 euro)

De laatste caféracer onder het betaalbare trio aan custom bikes is een kruising tussen meerdere modellen. Hij lijkt qua stuurhoogte op een bobber, maar heeft de lijnen van een caféracer. Voor degene met keuzestress is dit het juiste model. De zwart gekleurde Honda CM400T verkeert in topstaat en is vorige zomer voorzien van een grote beurt. De carburateurs zijn schoongemaakt en het blok heeft nieuwe vloeistoffen, waardoor het blok soepel loopt. Voor maar 2.250 euro kun jij deze motor in je garage parkeren. Meer informatie vind je hier.

drie betaalbare custom bikes 6500 euro
Afbeelding: Caferacerwebshop.com

Meer betaalbare custom bikes

Heb jij altijd al een custom bike willen rijden, maar heb je een kleine portemonnee? Check dan deze betaalbare custom bikes die je nog geen 3.500 euro kosten.

Reageer op artikel:
Drie unieke en betaalbare custom bikes vanaf 2.250 euro
Sluiten