Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Wheels 14 april 2020

Drie brute custom bikes die nog geen 5000 euro kosten

Custom bikes, het zijn misschien wel de dikste motoren die er bestaan. Meestal zijn het iconische klassiekers die onder handen worden genomen om ze nog bruter te maken dan dat ze al waren. Sommige caféracers zijn nogal prijzig, maar er zijn gelukkig ook betaalbare oplossingen in Nederland. Deze week hebben we drie modellen onder de 5.000 euro voor je geselecteerd.

Betaalbare custom bikes

We hebben tijdens Pasen het vuile werk voor jou opgeknapt door het internet af te speuren. Check deze drie brute én betaalbare custom bikes.

Kawasaki GT 750 Caferacer (3.250 euro)

Op zoek naar een stijlvolle caféracer met klassieke roots en futuristische looks? Wij hebben hem voor je gevonden. Deze Kawasaki GT 750 is een waar stijlicoon en heeft een leuk prijskaartje. Dit mat grijze Japanse monster is een custom bike zonder onnodige opsmuk en poespas. Een scherp design, klassieke stuur, dikke uitlaten en stijlvolle LED-lichten doen het werk. Het resultaat is een heerlijke motor waarmee je het seizoen met een glimlach begint. Hij kost je maar 3.250 euro en meer informatie vind je hier.

drie betaalbare custom bikes
Afbeelding: Caferacerwebshop

Honda CB750 K7 Caferacer (3.750 euro)

Nummer twee van dit lijstje met betaalbare custom bikes is net als de Kawasaki een no-nonsense motor met vette looks. Deze klassieke Honda CB750 ziet er dankzij zijn zwarte lak en vier enorme uitlaten flitsend uit. Tel daar zijn gele koplamp, bar-end spiegels, oldtimer-nummerplaat en klassieke spaakvelgen bij op en het plaatje is compleet. Simpele Japanse techniek in een zeer stijlvol jasje en ook nog eens betaalbaar. Je betaalt namelijk maar 3.750 euro voor de Honda CB750 Caferacer custom bike. Interesse? Meer informatie vind je hier.

drie betaalbare custom bikes
Afbeelding: Caferacerwebshop

Suzuki SV650 Caferacer II ‘Red One’ (4.999 euro)

Ook voor de laatste caféracer blijven we in Japanse sferen. Dit maal is een Suzuki SV650 volledig onder handen genomen en omgetoverd tot een futuristische custom bike. Eigenlijk is er van de originele SV650 niets meer over. De Suzuki is volledig omgebouwd tot custom bike die zo in een film gebruikt kan worden. De motorfiets heeft een uniek design met een aangepast frame, een korte kop, stijlvolle LED-lichten en een klassiek stuur. Dat in combinatie met het betrouwbare en bruut klinkende V-Twin motorblok is een gouden combinatie. Zijn prijs? Die is schappelijk. Je betaalt namelijk maar 4.999 euro voor de unieke custom bike. Interesse? Meer informatie vind je hier.

drie betaalbare custom bikes
Afbeelding: Caferacerwebshop

Meer dikke en betaalbare custom bikes

Mocht je iets minder budget hebben? Dan zijn er nog goedkopere opties. Check even deze omgebouwde motoren onder de 3.000 euro.

Reageer op artikel:
Drie brute custom bikes die nog geen 5000 euro kosten
Sluiten