Marlon Labrie
Marlon Labrie Auto's & Motoren 7 jun 2020
Leestijd: 2 minuten

Drie brute custom bikes die minder dan 4.500 euro kosten

Ieder weekend tippen we je een paar brute en betaalbare custom bikes, maar we vermoeden dat je er nu extra snel bij moet zijn. De motoren kosten allemaal minder dan 4.500 euro en dat zie je er niet aan af.

De betaalbare custom bikes van deze week vinden hun oorsprong in Japan en dan weet je dat ze in den beginne al met veel zorg in elkaar zijn gezet. Nu is er nog eens extra aan gesleuteld, wat heeft geresulteerd in deze heerlijke caféracers.

1. Honda CX500 Caferacer uit 1983 (3.000 euro)

We trappen af met een custom bike die maar 3.000 euro kost. Deze klassieke Honda is in 2014 volledig omgebouwd tot flitsende caféracer door de mannen van High Octane. Hierdoor is de Honda CX500 in één klap een eyecather geworden. De custom bike heeft een iconisch clip-on stuur, zwarte vijfspaaksvelgen, een diepe zit, grote koplamp, een enorme tank en een stijlvolle kont. Het blok van de Honda is helemaal gereviseerd en klaar voor het seizoen. Hij heeft nog een kleine beetje extra liefde nodig, maar dan heb je ook echt een topmotor. Interesse? Meer informatie vind je hier.

drie betaalbare custom bikes
Afbeelding: Caferacer webshop

2. Kawasaki GT750 (3.250 euro)

Op nummer twee hebben we een toffe Kawasaki GT750, waarvan het bouwjaar (bij ons) helaas niet bekend is. Deze zilvergrijze Japanner is eigenlijk uit hetzelfde hout gesneden als de Honda CX500 hierboven. De motor beschikt over een gepoedercoat frame, een gereviseerd blok, een clip-on stuur, een enorme tank, een custom zadel, een caféracerkont en twee brute uitlaten. De custom bike is goed onderhouden en heeft pas 17.000 kilometers gereden. Jij kunt hem voor 3.250 euro op de kop tikken. Interesse? Meer informatie vind je hier.

drie betaalbare custom bikes
Afbeelding: Caferacer webshop

3. Kawasaki GPZ 550 uit 1984 (4.000 euro)

We sluiten af met de duurste van de drie Japanse custom bikes. Deze Kawasaki GPZ 550 uit 1984 staat momenteel in België en is op zoek naar een nieuw baasje. De excentriek gekleurde custom bike verkeert in topstaat en is geen schim meer van wat hij eerst was. De Kawasaki is opnieuw gespoten, heeft een aangepast frame, een nieuw zadel, een comfortabel stuur, een klassieke uitlaat en een gereviseerd blok. Het enige wat je nog even moet doen is de caféracer de grens over duwen en hem voorzien van een Nederlands kenteken. Zijn prijs is scherp, je betaalt maar 4.000 euro voor deze brute custom bike. Interesse? Meer informatie vind je hier.

drie betaalbare custom bikes
Afbeelding: Caferacer webshop

Meer betaalbare custom bikes

Wil jij meer van dit soort heerlijke exemplaren zien? Check dan ook deze unieke custom bikes die je nog geen 7.500 euro kosten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Drie brute custom bikes die minder dan 4.500 euro kosten
Sluiten