Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Wheels 29 maart 2020

3 brute én betaalbare custom bikes die nog geen 3000 euro kosten

Custom bikes, het zijn misschien wel de dikste motoren die er bestaan. Meestal zijn het iconische klassiekers die onder handen worden genomen om ze nog bruter te maken dan dat ze al waren. Sommige custom bikes zijn nogal prijzig, maar er zijn gelukkig ook betaalbare oplossingen in Nederland.

Betaalbare custom bikes

Ook op het gebied van custom bikes speuren wij het internet voor je af. We hebben drie betaalbare custom bikes voor je geselecteerd. De duurste? Die kost je nog geen 3000 euro.

1. Ducati Monster M600 Caferacer uit 1998 (2.750 euro)

We trappen af met de goedkoopste tweewieler van dit drietal betaalbare custom bikes. Deze stoere Ducati Monster caféracer is door de eigenaar zelf vakkundig omgebouwd en ziet er stijlvol uit. De matzwarte ‘Duuc’ is voorzien van een custom zadel, caféracer stuur, LED-verlichting, goudkleurige voorvorken en twee ingekorte Remus-uitlaten die zorgen voor een lekker geluid. We moeten er wel bij vermelden dat de betrouwbare tweecilinder al de nodige kilometers heeft gelopen en dat hij een beetje extra liefde (lees: onderhoud) nodig heeft. Hij is spotgoedkoop en met een klein beetje handigheid rijd jij er in juni als een baas bij. Meer informatie vind je hier.

Betaalbare custom bikes
Afbeelding: Caferacer Webshop

2. Kawasaki KZ440 Scrambler uit 1982 (2.995 euro)

Voor de stadse rijders die niet vies zijn van een zandpaadje hebben we hier een lekker stukje speelgoed. Deze Kawasaki KZ440 is professioneel omgebouwd tot compacte scrambler/tracker. De custom bike heeft een industriële uitstraling, die hij te danken heeft aan zijn grijze lak, zwarte zadel, gele koplamp en twee all-road banden. Het blok is helemaal gereviseerd, loopt als een Zwitsers horloge en heeft pas 6.200 kilometer gelopen. Kortom: een betrouwbare motorfiets met een vette uitstraling die jou nog geen 3.000 euro kost. Meer informatie vind je hier.

Betaalbare custom bikes
Afbeelding: Caferacer Webshop

3. Suzuki GS750E Caféracer uit 1978 (3.000 euro)

Deze dikke Suzuki GS750E is de oudste van het stel. De donkergroene custom bike kunnen we het grote broertje van de Kawa KZ440 noemen. Deze bike is sinds 2015 (toen hij is slechte staat gekocht is) volledig uit elkaar gehaald en opnieuw opgebouwd. De motor is gereviseerd en is gezandstraald en gepoedercoat. Ook heeft de tweewieler een nieuwe ketting, een nieuw klassiek zadel en toffe verlichting. Alles aan deze fiets is nieuw en hij heeft pas 7.000 kilometers gelopen. Je krijgt nu maar liefst 1.000 euro korting op de Suzuki GS750E. Voor 3.000 euro (al kun je natuurlijk nog onderhandelen) rijd jij deze heerlijke motorfiets. Meer informatie vind je hier.

Betaalbare custom bikes
Afbeelding: Caferacer Webshop

Meer dikke en betaalbare custom bikes

Mocht je iets meer budget hebben? Check dan deze overheerlijke Honda-custom bikes.

Reageer op artikel:
3 brute én betaalbare custom bikes die nog geen 3000 euro kosten
Sluiten