Marlon Labrie
Marlon Labrie Auto's & Motoren 22 aug 2020
Leestijd: 2 minuten

Caféracer-special: 3 brute custom bikes onder de 6.500 euro

Ieder weekend tippen we je een paar brute en betaalbare custom bikes. De prijzen variëren ditmaal tussen de 2.900 en 6.500 euro.

Deze week hebben we in onze custom bikes rubriek drie onwijs gave caferacers geselecteerd. Of je nu een A2 of vol rijbewijs hebt? Er is voor ieder wat wils.

1. Honda CJ 250 T Caféracer uit 1979 (2.900 euro)

Heb jij een A1 of A2 rijbewijs en zou het liefst een gave caféracer willen rijden in plaats van een KTM of Yamaha 125 cc? Dan is deze Honda CJ 250 T een perfecte oplossing. Deze compacte en lichte tweecilinder is uitermate geschikt om als eerste motor te rijden. Dankzij de goede portie liefde die deze motor heeft gekregen is het een plaatje en gaat hij nog lang mee. Zijn frame is gepoedercoat en aangepast voor het nieuwe zitje, het blok is nagekeken en afgesteld en de kleur en details zijn om van te smullen. Het enige wat je nog even moet doen is hem inschrijven bij de RDW. Voor maar 2.900 is hij van jou, meer informatie vind je hier.

drie betaalbare custom bikes caferacers
Afbeelding: Caferacer webshop

2. Yamaha 400 Caféracer van Jk Customs (3.800 euro)

Op nummer twee in dit rijtje custom bikes een model dat geschikt is voor het A2-rijbewijs. Deze Yamaha 400 Caféracer is zorgvuldig verbouwd door Jk Customs. De Yamaha is voorzien van een aangepast frame voor het zadel, een aangepaste tank, nieuwe velgen, een roestvrij stalen uitlaat, nieuwe spatborden en moderne LED-lampen. De motor verkeert in goede staat en de motor is vrij van technische mankementen. Aan deze jongen valt te zien dat er veel aandacht aan is besteed. Het leuke? Voor maar 3.800 euro is hij van jou. Meer informatie vind je hier.

drie betaalbare custom bikes caferacers
Afbeelding: Caferacer webshop

3. Honda CB900 F2 Bol d’Or Caféracer uit 1983 (6.500 euro)

We sluiten onze custom bikes rubriek af met een puntgave Honda CB900 Caféracer die er nog als nieuw uitziet. In anderhalf jaar tijd is deze Honda geworden wat hij nu is. Daarvoor is hij volledig gestript en is het blok gereviseerd en aangepast op robuuste K&N-luchtfilters. Verder heeft de motor een hoogwaardige 2K-laklaag, monoshock vering, een gereviseerde voorvork van een Honda CB uit 1979, gave spaakvelgen, een elektronische teller en LED-verlichting. Dit monster tovert gegarandeerd een glimlach op je gezicht. Voor maar 6.500 euro is deze jongen van jou. Interesse? Meer informatie vind je hier.

drie betaalbare custom bikes caferacers
Afbeelding: Caferacer webshop

Meer betaalbare custom bikes

Wil jij meer van dit soort heerlijke exemplaren zien? Check dan ook deze unieke custom bikes onder de 8.000 euro.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Caféracer-special: 3 brute custom bikes onder de 6.500 euro
Sluiten