Marlon Labrie
Marlon Labrie Auto's & Motoren 26 jan 2020
Leestijd: 2 minuten

Drie betaalbare custom bikes, waaronder twee dikke BMW-caferacers

Custom bikes, het zijn misschien wel de dikste motoren die er bestaan. Meestal zijn het iconische klassiekers die onder handen worden genomen om ze nog bruter te maken dan dat ze al waren. Sommige custom bikes zijn nogal prijzig, maar er zijn gelukkig ook goedkopere oplossingen.

Betaalbare custom bikes

Die oplossingen hebben wij voor je gevonden. Wij hebben drie puntgave motoren voor je klaar staan, die nog betaalbaar zijn ook. De duurste? Die kost je 6.000 euro. Check deze twee BMW-caferacers en een dikke Honda-bobber.

Honda C900 Bobber uit 1985 (€2.750 euro)

We beginnen met de goedkoopste custom bike van de drie tweewielers. Deze prachtige Honda C900 Bobber uit 1985 is door de eigenaar in 2015 aangeschaft en grondig onderhanden genomen. De motor is omgebouwd tot bobber en heeft een heerlijk klassiek design. Van het frame tot de voorvork, alles aan deze jongen is aangepast. Er moeten nog wel wat kleine dingen gebeuren, en die kun je zelfs (mocht je twee linkerhanden hebben) bij een garage laten doen. Het leukste is zijn prijs. Je betaalt maar 2.750 euro voor de dikke Honda. Interesse? Meer informatie vind je hier.

drie betaalbare custom bikes
Afbeelding: Caferacerwebshop.com

BMW R80 Caferacer (€6.000 euro)

Voor de tweede custom bike moeten we wat grenzen oversteken. Deze prachtige BMW R80 Caferacer is gemaakt door een Litouwse custom bouwer en het resultaat mag er zijn. Met deze R80 haal je een dikke custom bike in huis. De BMW heeft een goud-groene kleurencombinatie, een compact design, matzwarte onderdelen en een dikke ingepakte uitlaat. Met deze caferacer maak je gegarandeerd de blits. Hij heeft wel een redelijk prijskaartje, je betaalt namelijk 6.000 euro voor de BMW R80 Caferacer. Interesse? Meer informatie vind je hier.

drie betaalbare custom bikes
Afbeelding: Caferacerwebshop.com

BMW R80/7 Caferacer uit 1979 (€5.700 euro)

Zijn er liefhebbers van klassieke racemotoren in de zaal? Ja? Dat komt goed uit. We hebben een parel van een caferacer klaar staan. Deze in Nederland omgebouwde BMW R80/7 neemt je mee terug in de tijd. Alles aan deze motor is veranderd, zodat het een klapper van een custom bike is geworden. Hij heeft een lekker kleurtje, klassiek racedesign, dikke uitlaat, een set gloednieuwe banden en een nieuwe startmotor, waardoor hij altijd loopt. Wij zijn als een blok gevallen voor deze unieke custom bike, jij ook? Meer informatie vind je hier. In het filmpje hieronder zie je de motor in actie, dat is zeker de moeite waard.

drie betaalbare custom bikes
Afbeelding: Caferacerwebshop.com

Meer dikke en betaalbare custom bikes

Krijg je geen genoeg van custom bikes? Check dan deze vijf overheerlijke motoren ook even.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Drie betaalbare custom bikes, waaronder twee dikke BMW-caferacers
Sluiten