Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Wheels 19 sep 2020

Drie brute en betaalbare custom bikes onder de 7.950 euro

Ieder weekend tippen we je een paar brute en betaalbare custom bikes. Deze week duiken we onder de 8.000 euro.

Je hebt de keuze uit een puntgave Harley-Davidson, een BMW en een Yamaha. Drie heerlijke custom bikes die we stiekem allemaal in onze garage wil hebben staan.

1. Yamaha SR500 uit 1980 (6.250 euro)

We trappen de wekelijkse rubriek met betaalbare custom bikes af met het meest betaalbare exemplaar. Deze Yamaha SR500 uit 1980 is een onverwoestbare Japanner, die onlangs uitegbreid onder handen is genomen. Het resultaat mag er zijn. De custom bike is zowel van de buitenkant als motorisch vertroeteld.

drie betaalbare custom bikes 8000 euro
Afbeelding: Caferacerwebshop.com

Het blok is voorzien van een Mikuni-carburateur, K&N-luchtfilter, nieuw likje verf en brullende Harley-uitlaat. De ‘Yammy’ is voorzien van een gepoedercoat frame, een nieuwe kleurtje op de tank, sportief zadel, digitale teller, gave lichten en sportieve Pirelli-banden. Voor deze jongen zijn wel beenspieren vereist, aangezien hij alleen over een kickstart beschikt. Wat minder lief voor je rechterbeen, wel lief voor je portemonnee. Je betaalt maar 6.250 euro voor de motorfiets. Meer informatie vind je hier.

2. BMW R100S Caféracer (7.950 euro)

Zoals je weet zijn wij niet vies van een klassieke BMW caféracer. Laten we nu weer een heerlijk exemplaar voor je hebben gevonden. Deze in België verbouwde tweewieler is op zoek naar een nieuw baasje.

drie betaalbare custom bikes 8000 euro
Afbeelding: Caferacerwebshop.com

Zijn iconische zilvergrijze design met een klassiek zadel, gave lampen, clip-on stuur, het enorme blok en zijn gave velgen maken dit tot een droom voor liefhebbers van custom bikes. Ben je betoverd? Het enige wat je moet doen is hem uit België importeren en hem op kenteken zetten. Daarnaast moet je wel even 7.950 euro neertellen voor de caféracer, maar over alles valt te onderhandelen. Meer informatie vind je hier.

3. Harley-Davidson Sportster 883 Caféracer (7.399 euro)

We sluiten af met een vreemde eend in de bijt. Normaal gesproken komen hier vooral veel Aziatische en Duitse custom bikes voorbij, vandaag hebben we een echte Amerikaan voor je gevonden. Namelijk een Harley-Davidson Sportster 883 die is omgetoverd tot caféracer. De robuuste Amerikaan is verlaagd, voorzien van een clip-on stuur en verkeert in goede staat.

drie betaalbare custom bikes 8000 euro
Afbeelding: Caferacerwebshop.com

Hij is onlangs voorzien van nieuwe vloeistoffen, waardoor hij er weer tegenaan kan. Let wel op: dit is een flinke jongen. Hij is namelijk voorzien van een performance-uitlaat van Vines & Hines, die in combinatie met de nieuwe air intake en het K&N-luchtfilter 72 pk produceert. Dat is 22 pk meer dan het origineel. Dit is een echte caféracer die je voor maar 7.399 euro op de kop tikt. Meer informatie vind je hier.

Meer betaalbare custom bikes

Wil jij meer van dit soort heerlijke exemplaren zien? Check dan ook deze unieke custom bikes die je nog geen 5.000 euro kosten.

Reageer op artikel:
Drie brute en betaalbare custom bikes onder de 7.950 euro
Sluiten