Marlon Labrie
Marlon Labrie Auto's & Motoren 29 okt 2020
Leestijd: 2 minuten

Drie brute en betaalbare custom bikes onder de 7.000 euro

Regelmatig tippen we je brute en betaalbare custom bikes. Deze week duiken we onder de 7.000 euro.

Je hebt de keuze uit een Suzuki, BMW en Yamaha. Drie heerlijke custom bikes, waar het vakmanschap van afdruipt.

1. Suzuki Inazuma 750 uit 1999 (5.000 euro)

We trappen het betaalbare trio aan custom bikes af met de jongste en tevens goedkoopste motor van het stel. Deze omgebouwde Suzuki Inazuma 750 is de tweewieler voor motorfans met een fascinatie voor legerkleuren. Dankzij zijn militaire looks, het bruine zadel, robuuste banden en gele koplamp heeft de Suzuki een heerlijke vintage look. Motorisch is de motor goed onderhanden genomen, waardoor hij loopt als een naaimachine. Voor 5.000 euro is dit betrouwbare monster van jou. Meer informatie vind je hier.

Betaalbare custom bikes 7100 euro
Afbeelding: Caferacerwebshop.com

2. Yamaha XV 920 (6.250 euro)

We blijven met deze onwijs strakke Yamaha XV 920 nog even in de categorie Aziatische custom bikes. Deze Japanse krachtpatser is helemaal gestript en opnieuw opgebouwd. Zowel op motorisch als optisch vlak is de motorfiets weer als nieuw. De ‘Yammy’ beschikt over een unieke Benelli Mojave-tank, een custom zadel, een clip-on stuur, een zelfgemaakt uitlaatsysteem, dikke velgen en klassiek ogende Pirelli-banden. Het V-blok verkeert in perfecte staat, beschikt het over een K&N-luchtfiltersysteem en is recent afgesteld bij een dealer. Voor 6.250 euro is deze eyecather van jou. Meer informatie vind je hier.

Betaalbare custom bikes 7100 euro
Afbeelding: Caferacerwebshop.com

3. BMW R 65 uit 1985 (7.000 euro)

We sluiten het trio betaalbare custom bikes af met een waar icoon, namelijk een BMW R 65 uit 1985. Deze sexy motor is als barrel gekocht en gelukkig is hij weer helemaal de oude. De Belgische eigenaar zo’n beetje alles vervangen en het resultaat mag er zijn. De custom bike is voorzien van een gave tank, een custom zadel, unieke velgen, dikke banden en een boxermotor die perfect loopt. Hier is veel liefde in gestopt. Het enige wat je moet doen is hem even importeren vanuit België. Voor maar 7.000 euro staat hij op je stoep. Oké, dat wordt minimaal 1 euro eraf onderhandelen om de kop van dit artikel te laten kloppen. En anders krijg je die euro van ons. Meer informatie vind je hier.

Betaalbare custom bikes 7100 euro
Afbeelding: Caferacerwebshop.com

Meer betaalbare custom bikes

Wil jij meer van dit soort heerlijke exemplaren zien? Check dan ook deze unieke custom bikes die je nog geen 8.000 euro kosten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Drie brute en betaalbare custom bikes onder de 7.000 euro
Sluiten