Alrik de Jong
Alrik de Jong | LinkedIn Health 24 mrt 2020

5 live workouts op Instagram om dagelijks thuis te volgen

Zo’n beetje de hele wereld zit thuis en dat betekent ook dat celebrties en sportinstructeurs niets te doen hebben. Daar pluk jij de vruchten van, want ze delen dagelijks massaal live workouts via Instagram. Onze top 5.

Live workouts op Instagram

Nu je de hele dag thuis zit is het zaak om te blijven bewegen. In je eentje buiten hardlopen mag nog, maar vergeet ook niet je workouts te doen. Dat kan live via social media. Zo’n beetje iedere personal trainer of wel getrainde beroemdheid geeft dagelijks een lesje. Dit zijn onze vijf favorieten.

1. Boksen met Rumble

Voor de boksers onder ons: Rumble! Wel even rekening houden met Amerikaanse tijden. Hoe dan ook kun je via de Instagram-pagina van Rumble dagelijks live en gratis een bokslesje krijgen.

2. Iedere ochtend trainen met Slim Living

Slim Living, de sportschool van onze vaste gastschrijver Bas van Beest, biedt 21 dagen lang elke ochtend om 10 uur ’s ochtends live trainingen aan via Instagram. De workouts zijn voor iedereen te volgen en voor elk niveau haalbaar. Ook plaatsen de healthy coaches hier voedingstips en informatie over de benodigde voedingsstoffen.

3. Rowen Aida

Rowen Aida is geweldig. Ze komt uit Nederland, maar geeft haar live workouts op Instagram dagelijks in het Engels. De trainingen zijn intensief, origineel, leuk en duren lekker lang. Wij zijn fan van deze master trainer, motivator en soul seeker, zoals ze zichzelf omschrijft.

4. Yoga en meditatie met Rachel Brathen

Naast workouts om sterk te blijven wil je natuurlijk af en toe ook af en toe wat tijd besteden aan yoga of meditatie. In dat geval tippen wij ‘yoga girl’ Rachel Brathen uit Zweden, die op haar website 30 dagen lang gratis yoga-lessen aanbiedt. Daarnaast geeft ze via Instagram dagelijks live meditatiesessies. Haar motto: het gaat er niet om hoe je beweegt, maar dat je beweegt.

5. Nina Agdal

Nina Agdal kondigt haar workouts dagelijks aan via Instagram, waarvoor je wel haar app nodig hebt. Die kost 1 euro per maand, maar dan krijg je wel persoonlijk les van een supermodel.

Check ook: Thuis trainen: een complete workout op lichaamsgewicht zonder sportschool

Reageer op artikel:
5 live workouts op Instagram om dagelijks thuis te volgen
Sluiten