Pim Jansen
Pim Jansen Life 31 aug 2020

De meest memorabele looks tijdens de MTV VMA’s 2020

De MTV Video Music Awards 2020 vonden gisteren plaats. De show was door de pandemie anders dan anders. Er was geen publiek, maar wel een rode loper. We zetten de beste en meest sexy outfits tijdens de MTV VMA’s 2020 op een rij, van Lady Gaga tot nieuwkomer Madison Beer.

Opvallend was het statement van Ariana Grande en Lady Gaga, die samen optraden met een mondkapje. De boodschap: als je kunt zingen en dansen met een mondkapje, kun je er ook mee in de trein zitten of door een supermarkt lopen. Lady Gaga behoorde overigens ook tot de belangrijkste winnaars van 2020, samen met The Weeknd.

De meest sexy looks tijdens de MTV VMA’s 2020

Minstens even belangrijk tijdens de MTV VMA’s zijn de outfits waarin de sterren komen opdraven. Eigenlijk zou daar ook een award voor uitgereikt moeten worden. Het zal je niets verbazen dat Lady Gaga ook hier tijdens de editie van 2020 weer uitblonk. Vanaf nu zijn we ook fan van Madison Beer en dat heeft niet alleen met haar naam te maken. Een overzicht van de beste en meest sexy looks.

Miley Cyrus

Zowel tijdens haar optreden als haar verschijning op de rode loper was Miley Cyrus ouderwets aan het shinen. Ze zong tijdens de MTV VMA’s 2020 in lingerie op een slingerende discobal en stal de show op de rode loper in een glinsterende doorkijkjurk van Thierry Mugler.

mtv vma's, miley cyrus, meest sexy looks, rode loper
(Afbeelding: AFP)

Ariana Grande en Lady Gaga

Zoals gezegd maakten Ariana Grande en Lady Gaga een statement. Met een mondkapje, in niets verhullende pakjes.

Ariana Grande, Lady gaga, mtv vma's 2020, sexy looks, mondkapjes
(Afbeelding: AFP)

Bella Hadid

Topmodel Bella Hadid was een van de presentatoren tijdens de MTV VMA’s 2020. Net als Miley Cyrus gaf ze acte de présence in een doorkijkoutfit, zij het met een wijde pantalon.

Doja Cat

Zangeres Doja Cat ontving tijdens de MTV VMA’s 2020 een award voor beste nieuwkomer. Hier kunnen we nog jaren van genieten.

doja cat
(Afbeelding: AFP)

Lady Gaga

Waar Lady Gaga normaal gesproken zo bloot mogelijk komt opdraven bij de MTV VMA’s, nam ze nu haar award voor artiest van het jaar in ontvangst met een mondkapje en de mantel van Cruella de Vil. Ook wel weer origineel.

lady gaga, mtv vma's 2020, mondkapje
(Afbeelding: AFP)

Madison Beer

Sidns ze werd endorsed door Justin Bieber ging het snel met de carrière van de Amerikaanse zangeres Madison Beer. Net als Miley Cyrus droeg ze tijdens de MTV VMA’s 2020 een jurk van Thierry Mugler. Daarmee staat ze hoe dan in de top 3 meest sexy looks van de avond.

Bebe Rexha

Is het Kylie Jenner? Nee, het is Bebe Rexha. Op haar verjaardag mocht ze de award voor Video Of The Year uitreiken.

Lady Gaga

En dan nog de rode loper-look van Lady Gaga, die ook weer in het teken stond van het dragen van een gezichtsmasker. Dat was nog lang niet alles. Op alle fronten de winnaar van de MTV VMA’s 2020.

Bekijk hier een overzicht van alle winnaars tijdens de MTV Video Music Awards 2020.

😍 Check ook: De 15 meest blote looks uit de geschiedenis van de MTV Video Music Awards

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De meest memorabele looks tijdens de MTV VMA’s 2020
Sluiten