Tip van de redactie: de allerbeste series die in 2018 op Netflix verschenen

Mark

3. La Casa de Papel (Seizoen 2)

In 2017 wist La Casa de Papel met haar eerste seizoen, de hele wereld op z’n kop te zetten. De serie werd immens populair en het tweede seizoen, wat in 2018 verscheen, wist perfect mee te liften op de hype. De overval op de Munt van Spanje kreeg een waardig vervolg met interessante ontwikkelingen voor de personages.

Het verhaal lijkt tot een einde te komen in dit seizoen, ondanks dat er een derde is aangekondigd, en we zien eindelijk hoe het meesterlijke plan van The Professor zijn vruchten afwerpt. We nemen afscheid van een bekend personage en zitten geregeld op het puntje van de stoel vanwege de spanning. La Casa de Papel seizoen 2 weet deze steengoede serie bijna legendarisch te maken!

2. Narcos: Mexico

Ondanks het feit dat ik geen enorme fan ben geweest van Narcos, wist Netflix Original Narcos: Mexico me op vele fronten te verrassen. Het verhaal over Felix Gallardo begon misschien wat traag, maar wist dit heel snel om te draaien. Wanneer het Guadalajara kartel haar handel in wiet omruilt voor de handel in cocaïne begint het pas echt geweldig te worden.

Het verhaal grijpt je bij de strot, de beelden zijn fantastisch en de transformatie van sommige personages weet de serie echt te maken. Narcos: Mexico is een van de betere series van het afgelopen jaar, die je zonder twijfel op Netflix moet gaan bekijken.

Narcos: Mexico | Official Trailer [HD] | Netflix

The birth of Mexico’s drug war. Narcos: Mexico premieres November 16 on Netflix. Watch Narcos on Netflix: https://www.netflix.com/title/80025172 #Netflix #Narcos #NarcosMexico SUBSCRIBE: http://bit.ly/29qBUt7 About Netflix: Netflix is the world’s leading internet entertainment service with 130 million memberships in over 190 countries enjoying TV series, documentaries and feature films across a wide variety of genres and languages.

1. Bodyguard

Bodyguard is voor mij absoluut de allerbeste serie van het afgelopen jaar. We volgen het verhaal van David Budd die politicus Julia Montague moet beschermen tegen terroristische dreigingen. Het verhaal weet je binnen vijf seconde op het puntje van je stoel te houden en Richard Madden speelt zijn rol legendarisch.

Het verhaal kent verschillende wendingen en genoeg spannende momenten om je aan de buis gekluisterd te houden. Bodyguard is een geweldige serie zoals we die in geen tijden hebben gezien. Niet gek dat deze drama alle records op de Engelse televisie wist te breken. Het is werkelijk waar fantastisch!

Reageer op artikel:
Tip van de redactie: de allerbeste series die in 2018 op Netflix verschenen
Sluiten