Marlon Labrie
Marlon Labrie Netflix 6 nov 2018

Dit zijn volgens IMDb de 10 beste Netflix Originals

Deze beste Netflix Originals volgens IMDb

Over smaak valt niet te twisten. Dat geldt voor bijna alles in het leven en dus ook voor series. Wat de één briljant vindt, kan de ander helemaal niks vinden. Toch zijn er genoeg series waarvan je niet kunt ontkennen dat ze goed zijn. Het is misschien niet altijd je ding, maar objectief gezien zijn ze gewoon ijzersterk. De laatste jaren heeft Netflix met hun Orginals al vele hitseries afgeleverd. Vandaag bekijken we de beste Netflix Originals series volgens IMDb.

Er staan vele Netflix Originals series in de top 250 serie lijst van IMDb en die zijn allemaal het kijken waard. Om het wat makkelijker te maken voor jullie lichten we vandaag alleen de allerbeste Netflix Original series uit. Tien stuks hebben we voor je op een rijtje gezet zodat jij snel kunt beginnen met bingen.

Benieuw naar de beste films op Netflix? Klik dan hier. We hebben namelijk ook de IMDb lijst met beste films erbij gepakt. Verdeeld over drie artikelen vertellen we je precies welke dertig films op Netflix je absoluut een keer gezien moet hebben.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

IMDb

Reageer op artikel:
Dit zijn volgens IMDb de 10 beste Netflix Originals
Sluiten