Redactie
Redactie Stuff 16 nov 2016

Beste iPhone-voorspeller onthult mogelijke iPhone 8

Het nieuwste model is nog maar net uit of er wordt alweer volop gespeculeerd over wéér een nieuwe iPhone. Doorgaans nemen wij deze verhalen met een korreltje zout, maar in dit geval is het anders.

De man die deze designs lekt, is namelijk Ming-Chi Kuo. Zijn voorspellingen voor de komst van de iPhone 6S, iPhone SE en iPhone 7 waren on point, waardoor hij de reputatie als beste iPhone voorspeller heeft verworven.

Uitkijken naar je nieuwe telefooniPhone beslaan en een vingerscanner zou ingebouwd zitten in het scherm. Dit lijkt aannemelijk: de iPhone 7 heeft al immers geen fysieke knop meer.

Voor het eerst voorspelt Ming-Chi Kuo ook een iPhone 8 in niet twee, maar drie varianten: twee reguliere varianten van 4.7 en 5.5 inch (gelijk aan nu) met LCD-schermen én een 5.5 inch variant met een OLED-scherm.

Over een eventuele OLED-variant verschillen de voorspellingen. Ook Kuo weet het niet zeker. Als de geruchten waar zijn, wordt het toestel mogelijk als extra premium model gepositioneerd, nog boven een eventuele iPhone 8 Plus. Ook denken sommige bronnen dat de OLED-iPhone niet 5.5 inch maar 5.8 inch zal meten.

Reageer op artikel:
Beste iPhone-voorspeller onthult mogelijke iPhone 8
Sluiten