Van iPhone tot Android: 6 beste high-end top smartphone deals van nu

Onlangs lichtten we de beste budget smartphones voor je uit. Een degelijke telefoon hoeft anno 2020 immers geen fortuin meer te kosten. Maar wat nou als je nu wel het beste van het beste wilt hebben, de echte flagships? Dit zijn volgens onze collega’s van WANT de beste high-end smartphones van dit moment.

Voor het gemak hebben we de grens op 500 euro gezet. Elke smartphone met een prijskaartje boven die grens komt dus in aanmerking, of het toestel in kwestie nou op iOS of Android draait.

De beste high-end smartphones

Maar dan willen we ook prachtschermen, topcamera’s en goede accu’s voor terugzien. Daarbij letten we ook op de prijs: een topsmartphone met ultramoderne specificaties is leuk, maar niemand heeft er zin in om 1600 euro voor een telefoon te betalen. De onderstaande high-end smartphones kwamen als winnaars uit de bus.

Google Pixel 4

We trappen af met de Google Pixel 4. Ja, dat las je goed: Google is niet alleen het bedrijf achter Android, maar maakt ook zelf smartphones. Daarmee krijg je een iPhone-situatie: een fabrikant die zowel voor de hardware als de software verantwoordelijk is.

Het resultaat? Een opvallend snelle smartphone zonder skins, reclame-troep of ander extra gedoe. Android op zijn schoonst. De 12-megapixel hoofdcamera en 16-megapixel zoomcamera maken grote indruk. Afhankelijk van welke tester je spreekt leveren ze op het moment (bijna) de mooiste foto’s in de markt op. Plus: met Google als fabrikant kun je rekenen op snelle updates voor de software.

De afgelopen maanden is de Google Pixel 4 tevens flink in prijs gezakt. Je kunt het toestel al voor rond de 540 euro scoren! Dat is een stuk minder dan de iPhone 11 of Samsung Galaxy S20, terwijl de Pixel 4 daar echt niet voor onder hoeft te doen.

Klik hier voor de laagste prijs en meer informatie

6 beste high-end top smartphone deals Google Pixel 4
(Afbeelding: Google)

Samsung Galaxy S10

Ja, ondertussen is de Samsung Galaxy S20 natuurlijk ook verkrijgbaar. Maar nu de innovatie in de markt op een steeds langzamer tempo voor vernieuwing zorgt doen de flagships van vorig jaar amper onder voor die van dit jaar. Plus: doordat ze al even verkrijgbaar zijn kun je mooie deals vinden.

Met een prijskaartje van zo’n 570 euro kun je al snel 200 euro besparen ten opzichte van de opvolger, de Galaxy S20. Daarvoor krijg je een nog altijd modern design, een driedubbele camera en een fantastisch scherm. Met draadloos laden, een headphone-jack en een waterdichte behuizing krijg je tevens alle features waar je bij een high-end smartphone op rekent.

Klik hier voor de laagste prijs en meer informatie

6 beste high-end top smartphone deals Samsung Galaxy S10
(Afbeelding: Samsung)

OnePlus 7T Pro

Ook de OnePlus 7T Pro heeft inmiddels een opvolger, de OnePlus 8 Pro. Als je echter op zoek bent naar de beste deal, dan kun je voorlopig beter nog even terecht bij de OnePlus 7T Pro. Voor ‘slechts’ …. krijg je misschien wel de snelste Android smartphone van dit moment, als we de 8 Pro even buiten beschouwing laten. Na het uitproberen van het 90Hz scherm, die extra snel ververst, wil je niet meer terug. Potentiële dealbreakers zouden het gebrek aan draadloos laden of de camera’s kunnen zijn. De OnePlus 7T Pro schiet prima plaatjes, maar moet het afleggen tegen de nieuwste Pixels en Galaxy’s.

Klik hier voor de laagste prijs en meer informatie

6 beste high-end top smartphone deals OnePlus 7T Pro
(Afbeelding: OnePlus)

Xiaomi Mi 10

Goed, misschien wil je per se een flagschip uit 2020, en gelijk heb je. Zeker als je even vooruit wilt. Dan is de Xiaomi Mi 10 verreweg de goedkoopste optie. Voor ‘slechts’ 789 euro krijg je de nieuwste Snapdragon 856-chipset die je ook in de veel duurdere concurrenten vindt, en een mooi 90Hz oledscherm. Tevens ondersteunt dit moderne toestel gewoon 5G en kun je 30 watt draadloos laden. Een superdeal dus, al heb je het hier nog steeds over een Chinese fabrikant die omtrent privacy en bescherming van je data nou niet bepaald het beste imago heeft. Ook is de software een stuk minder clean dan die van Google en OnePlus.

Klik hier voor de laagste prijs en meer informatie

6 beste high-end top smartphone deals Xiaomi Mi 10
(Afbeelding: Xiaomi)

Apple iPhone 11

De iPhone 11 mag natuurlijk niet ontbreken in een lijstje met de beste flagship deals. Voor sommige consumenten is iOS nou eenmaal een must. Daarmee heb je meteen een zeer beperkt aantal opties op dit moment, maar de iPhone 11 zal je niet teleurstellen. Als je naar de prijs-kwaliteit verhouding kijkt dan is de iPhone 11 wat ons betreft een betere deal dan zijn grote broer, de iPhone 11 Pro.

Voor ‘slechts’ 760 euro krijg je de nieuwste iPhone, met een krachtige chip, een schitterende camera en de beste batterij die je in een iPhone kunt krijgen. Zoals we al zeiden: in alle aspecten is de iPhone 11 een topsmartphone, die je zeker niet teleur gaat stellen. Natuurlijk kun je op Android-vlak een moderner design scoren voor een lagere prijs, maar waarschijnlijk is Android niet eens een optie als je voor de iPhone 11 wilt gaan. De snelste smartphone van dit moment, voor een scherpe prijs!

Klik hier voor de laagste prijs en meer informatie

6 beste high-end top smartphone deals iPhone 11 Pro
(Afbeelding: Apple)

Samsung Galaxy S20

We sluiten af met de Samsung Galaxy S20. Ook dit toestel is sinds de lancering flink in prijs gedaald, waarmee het een interessante optie is geworden. Voor ongeveer 750 euro kun je al met de 4G-variant aan de slag. Voorlopig is 5G nog niet echt een ding in Nederland en die uitvoering kost al snel 200 euro meer. Lekker laten gaan dus.

De Samsung Galaxy S20 neemt helaas afscheid van de headphone jack, maar verder is het een zeer complete topsmartphone. De behuizing voelt luxe, modern en strak aan, het 120Hz amoledscherm is het beste smartphonescherm van dit moment en de chip is razendsnel. De camera’s behoren ook tot de topcategorie. Oftewel, net zoals de S10 is dit een zeer compleet plaatje, voor een acceptabele prijs die de Galaxy S20 een stuk interessanter maakt dan de absurd dure Galaxy S20 Ultra, OPPO Find X2 Pro en andere ultra premium flagships.

Klik hier voor de laagste prijs en meer informatie

6 beste high-end top smartphone deals Samsung Galaxy S20
(Afbeelding: Samsung)
Reageer op artikel:
Van iPhone tot Android: 6 beste high-end top smartphone deals van nu
Sluiten