Redactie
Redactie Life 26 dec 2020

De 10 best gelezen artikelen van 2020 vatten het jaar goed samen

Volgens traditie delen we ook dit jaar weer de artikelen die door jullie, onze trouwe lezers, het meest gelezen zijn. De top 10 van 2020 geeft het jaar aardig weer.

Films en series, mooie vrouwen, drank en drugs, Formule 1, complottheorie├źn, UFC, het coronavirus; alles kwam voorbij in 2020.

De best gelezen artikelen van 2020

De best gelezen artikelen zijn niet altijd de beste verhalen. Soms besteed je veel te veel tijd aan een ingewikkeld achtergrondverhaal, dat slechts door een handjevol mensen wordt gelezen. Blijven we doen, want juist op die artikelen krijgen we veel reacties. Maar we houden ook van virals, die we tevens uitgebreid proberen te duiden. Ga achterover zitten en lees de top 10 nog eens rustig terug.

1. Lange Frans, Arjen Lubach en de fabeltjesfuik

Hierbij bedanken we Arjen Lubach voor de pageviews. Ook in 2020 lichtten we zijn hoogtepunten wekelijks uit en die werden zonder uitzondering goed bekeken. Maar onze dank gaat ook uit naar Lange Frans, die reageerde op de ‘fabeltjesfuik’, waarna Nederland over niets anders meer praatte. Lees hier het best gelezen artikel van 2020 terug.

2. Bridget Maasland en meer BN’ers in Playboy

De opwinding zo vlak voor december was groot in Nederland. Wie zou er naakt onder de kerstboom liggen? Niet meer van deze tijd, en toch missen we het. Jullie ook, klaarblijkelijk. In dit artikel zetten we de top 7 BN’ers met een naaktshoot in Playboy op een rij, en dat vond gretig aftrek.

bridget maasland, kerst, kerstnummer, playboy, bn'ers, naakt, bloot, naaktshoot
Bron: ANP / Marcel Hemelrijk

3. De perfecte volgorde voor een Marvel-marathon

Veel van onze lezers zijn net als wij fan van Marvel-films. Dus zetten we de perfecte volgorde voor een Marvel-marathon op een rij, in wat een van de best gelezen artikelen van 2020 werd.

4. Gratis Formule 1-streams

Blijkbaar zijn er heel wat Formule 1-fans zonder Ziggo. Tijdens iedere race zochten mensen massaal naar dit artikel.

5. Grootverdieners UFC

Ook veel UFC-fans onder onze lezers, die blijkbaar graag willen weten wat hun helden verdienen. Dit overzicht werd een van de best gelezen artikelen van 2020.

conor mcgregor, nieuw horloge, geen rolex, Patek Philippe World Time, 5231J Jake Paul
Conor showt zijn Patek (Afbeelding: AFP)

6. Drank en drugs in films en series

In films en series wordt heel wat drank en drugs naar binnen gewerkt. Niet het echte spul, uiteraard, maar wat nemen de acteurs dan wel? In dit artikel lees je het.

7. Wat je moet doen om van je buikje af te komen

2020 beleefden we gedeeltelijk vanuit een lockdown, en dan ligt een buikje op de loer. In dit artikel lees je wat je wel en niet moet doen om van dat buikje af te komen.

buikje, buikvet, afvallen, tips
(Afbeelding: Disney / Marvel)

8. Halle Berry als fitgirl 2.0

Met een diepe vorm van respect schrijven ook nog altijd over mooie dames. Wat ons opviel, is dat onze lezers een grote interesse hebben in de powervrouwen die de dertig of veertig al gepasseerd zijn. En terecht, want de crushes uit onze tienerjaren blijven woest aantrekkelijk. Vooral Halle Berry is nog altijd onweerstaanbaar, zo blijkt uit dit artikel.

9. Het salaris van Nederlanders per leeftijd en opleidingsniveau

Wat verdient jouw buurman eigenlijk? En je neefje die net de arbeidsmarkt aan het verkennen is? Dit is in Nederland onbeleefd om te vragen, maar iedereen wil het weten. Niet voor niets is dit overzicht een van de best gelezen artikelen van 2020.

10. Metafoor horeca-sluiting

We sluiten af waar we mee begonnen: Arjen Lubach. Ditmaal niet Zondag met Lubach, maar een briljante metafoor op Twitter over de horeca-sluiting ten gevolge van het coronavirus.

Op een voorspoedig 2021!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De 10 best gelezen artikelen van 2020 vatten het jaar goed samen
Sluiten