Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 15 jul 2019

Dit waren de best geklede mannen tijdens Wimbledon 2019

Waar de finale van Wimbledon bij de vrouwen nogal saai was, ontaarde de finale tussen Roger Federer en Novak Djokovic zich tot een waar spektakel. Ook op de tribune was het dit jaar weer spectaculair. Dit waren de best geklede mannen van Wimbledon 2019.

Wimbledon 2019: de best geklede mannen

Tijdens de eerste game voelde je het al: de Wimbledon finale tussen Roger Federer en Novak Djokovic zou wel eens een thriller kunnen worden. En dat werd het. Uiteindelijk trok Novak Djokovic aan het langste eind en besliste hij de wedstrijd na een stand van 12-12 in de vijfde set met een tie-break. Eerder in de vijfde set had Roger Federer de wedstrijd al kunnen beslissen, hij had twee matchpoints op eigen service.

Dit alles werd traditioneel gade geslagen door heel wat bekende sporters, acteurs en andere celebrities, die voor de Wimbledon finale altijd iets speciaals aantrekken. Maar ook eerder tijdens het toernooi was het al paraderen geblazen. Dit waren de best geklede mannen van Wimbledon 2019.

Jude Law

Jude Law was een van de blikvangers. Deze acteur ademt sowieso stijl, maar tijdens Wimbledon 2019 deed hij er nog eens een schepje bovenop. We zien zo even niet wat voor pak hij aan heeft, maar reken maar dat hier aandacht aan is besteed. Jude Law is een vaste gast op het Britse tennistoernooi, waar hij ieder jaar indruk maakt met zijn outfit. Bonuspunten voor de witte das.

Jude and Phillipa at Wimbledon ? . (you can follow me on judelaw.co, Tumblr (@/judelaw) and Twitter (@/judelaw_) too!) . #judelaw #wimbledon #wimbledon2019 #photography #actors #theyoungpope #thenewpope #yonrogg #fantasticbeasts #fantasticbeasts2 #fantasticbeaststhecrimesofgrindelwald #dumbledore #captainmarvel #jude #albusdumbledore #youngdumbledore #sherlockholmes

1,002 Likes, 7 Comments – Jude Law (@judehlaw) on Instagram: “Jude and Phillipa at Wimbledon ? . (you can follow me on judelaw.co, Tumblr (@/judelaw) and Twitter…”

Sam Claflin

Sam Claflin ken je natuurlijk uit The Hunger Games en Peaky Blinders. In de laatst genoemde serie speelt hij een slechterik, maar op Wimbledon 2019 gedroeg hij zich voorbeeldig. Zijn perfect zittende driedelige pak is precies wat je op Wimbledon hoort te dragen. Chapeau.

Sam Claflin, wimbledon 2019, best geklede mannen, tennis

David Beckham

David Beckham behoort al jaren tot de best geklede mannen van Wimbledon, ook weer in 2019. Lees hier meer.

david beckham, wimbledon 2019, best geklede mannen, tennis

Virgil van Dijk

Ook Virgil van Dijk had zijn beste kloffie uit de kast getrokken. We geven het voordeel van de twijfel omdat hij zo’n grote held is, maar het pak kon beter.

Fabrizio Mejía on Twitter

¡ELEGANCIA Y CLASE! ✔️?? El mejor defensor del mundo, Virgil Van Dijk, está presente en esta jornada de semifinales en #Wimbledon. #VanDijk #Federer #Nadal

James Norton

De Britse acteur James Norton droeg een zalmroze pak van Ralph Lauren en liet zien dat Wimbledon om meer gaat dan alleen het tenniswit. De bruine schoenen maken het af.

James Norton Online on Twitter

James Norton made the @GQMagazine best dressed list at #Wimbledon and quite rightly so! ? https://t.co/qoeVnex3FG

Trent Alexander-Arnold

Liverpool-verdediger Trent Alexander-Arnold laat zien dat je ook zonder pak tot de best geklede mannen van Wimbledon kunt behoren.

OLSC Barbados on Twitter

Liverpool star Trent Alexander-Arnold attends Wimbledon to watch Roger Federer and Rafael Nadal’s sem-final clash https://t.co/uaCtU4sgg3

Mo Farah

Viervoudig Olympisch Mo Farah trok bij hoge uitzondering een pak aan en dat staat hem goed.

wimbledon 2019, best geklede mannen, tennis, mo farah

Justin O’Shea

De grote winnaar onder de best geklede mannen van Wimbledon 2019 is toch echt ontwerper Justin O’Shea, als je het ons vraagt. In een klassiek wit Ralph Lauren-pak met briljante tennis-das.

???? @veronikaheilbrunner @poloralphlauren

2,372 Likes, 35 Comments – @justinoshea on Instagram: “???? @veronikaheilbrunner @poloralphlauren”

Tom Hiddleston

Om af te sluiten met Marvel-acteur Tom Hiddleston (Loki), strak in pak.

Tom Hiddleston, wimbledon 2019, best geklede mannen, tennis

? Bekijk hier de best geklede mannen van Wimbledon 2018.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dit waren de best geklede mannen tijdens Wimbledon 2019
Sluiten