Alrik de Jong
Alrik de Jong | LinkedIn Style 24 september 2019

De best geklede mannen en vrouwen tijdens het FIFA-gala 2019

Lionel Messi werd gisteravond uitgeroepen tot FIFA Voetballer van het Jaar. Hij eindigde boven de afwezige Cristiano Ronaldo en de Nederlandse held Virgil van Dijk. De Amerikaanse Megan Rapinoe werd FIFA Voetbalster van het Jaar en zo werden er nog heel wat prijzen uitgereikt. Wij voegen daar nog een aantal awards aan toe voor de best geklede mannen en vrouwen.

De presentatie van het gala rond de ‘FIFA Voetballer van het Jaar’ was in handen van Ilaria D’amico, de vrouw van de Italiaanse doelman Gianluigi Buffon. Tenenkrommend. Co-host was onze eigen Ruud Gullit. Hij deed het goed en behoort ook tot de beste geklede mannen van de avond. Net als nog een paar andere Nederlandse aanwezigen overigens. Naast de smokings en pakken letten we ook op de aanwezige vrouwen in jurken, zo geëmancipeerd zijn we. Dit zijn de best geklede mannen en vrouwen van het FIFA-gala 2019.

Virgil van Dijk

virgil van dijk, 2019, best geklede mannen, vrouwen, FIFA Voetballer van het Jaar
Bron: ANP

Virgil van Dijk was helemaal in het zwart. Lakschoentjes eronder. Top. Strikje volgende keer even recht doen, maar Virgil kan alles hebben, ook een scheve vlinderstrik.

Sergio Ramos en zijn vrouw Pilar Rubio

best geklede mannen. vrouwen, voetballers, fifa, speler van het jaar
Bron: ANP

Sergio Ramos kijkt graag naar zichzelf, zo kun je concluderen als je zijn Instagram-account bekijkt. Dat is ook terecht, want hij ziet er altijd gelikt uit. Net als zijn vrouw Pilar Rubio trouwens.

Lionel Messi

Lionel Messi, 2019, best geklede mannen, vrouwen, FIFA Voetballer van het Jaar
Bron: ANP

We hebben Lionel Messi meerdere malen in fouten pakken zien verschijnen tijdens het FIFA-gala, van net-niet-rood tot veel te glanzend. Maar dit jaar zag ’s werelds beste voetballer er eindelijk eens slick uit. Perfect gesneden pak met keurige schoenen. Dat is voor Messi, die we niet vaak op een goede kledingsmaak betrappen, al heel wat.

Alex Morgan

alex morgan, 2019, best geklede mannen, vrouwen, FIFA Voetballer van het Jaar
Bron: ANP
alex morgan, 2019, best geklede mannen, vrouwen, FIFA Voetballer van het Jaar
Bron: ANP

De grote ster van het Amerikaanse damesteam, Alex Morgan, werd niet verkozen tot beste voetbalster van het jaar. Wij bombarderen haar wel tot best geklede vrouw van de avond.

Frenkie De Jong en Mikky Kiemeney

Mikky Kiemeney, frenkie de jong, 2019, best geklede mannen, vrouwen, FIFA Voetballer van het Jaar
Bron: ANP

Frenkie de Jong zag er van alle aanwezige mannen het meest studentikoos en minst gelikt uit; kraagje over zijn colbert, scheve das, alsof hij zijn pak in 30 seconden moest aantrekken. En ja, dat heeft ook wel weer wat. Zijn vriendin Mikky Kiemeney zag er beeldschoon uit, zoals altijd.

Annekee Molenaar en Matthijs de Ligt

2019, best geklede mannen, vrouwen, FIFA Voetballer van het Jaar, Annekee Molenaar, matthijs de ligt, fifa
Bron: ANP

Bij Matthijs de Ligt en Annekee Molenaar geldt hetzelfde als bij Frenkie en Mikky; het is de dame die voor de glamour zorgt. Matthijs de Ligt zag er overigens ook keurig uit, maar niet meer dan dat.

Andrea Pirlo

2019, best geklede mannen, vrouwen, FIFA Voetballer van het Jaar, andrea pirlo
Bron: ANP

Andrea Pirlo, die een award mocht uitreiken, behoort tot de meest stijlvolle voetballers ooit. Tijdens het FIFA-gala 2019 onderstreepte hij dat maar weer eens.

Javier Zanetti

javier zanetti, 2019, best geklede mannen, vrouwen, FIFA Voetballer van het Jaar
Bron: ANP

Alles aan Javier Zanetti is klassiek. Zijn kapsel, zijn imposante voetbalbenen, zijn houding. Dat was tijdens zijn voetbalcarrière al zo en nu nog steeds. Gisteravond droeg hij een klassiek donkerblauw pak zonder opsmuk. Het enige niet klassieke tijdens het FIFA-gala was zijn Apple Watch. Maar dat vergeven we hem.

Ilaria D’Amico en Ruud Gullit

Ilaria D'Amico, ruud gullit, 2019, best geklede mannen, vrouwen, FIFA Voetballer van het Jaar
Bron: ANP

Om te eindigen met het presentatieduo. De 46-jarige Ilaria D’Amico was hinderlijk aanwezig, maar zag er goed uit. Ruud Gullit was Ruud Gullit en zag eruit als Ruud Gullit. Als een held, dus.

Alle prijzen tijdens het FIFA-gala 2019

Best geklede man: Virgil van Dijk
Best geklede vrouw: Alex Morgan
The Best FIFA Men’s Player – Lionel Messi
The Best FIFA Women’s Player – Megan Rapinoe
The Best FIFA Men’s Coach – Jürgen Klopp
The Best FIFA Women’s Coach – Jill Ellis
The Best FIFA Men’s Goalkeeper – Alisson Becker
The Best FIFA Women’s Goalkeeper – Sari van Veenendaal
FIFA Puskás Award – Daniel Zsori
Wereldelftal van het Jaar – Alisson; Sergio Ramos, Van Dijk, De Ligt, Marcelo; Modric, De Jong, Hazard; Mbappe, Messi, Ronaldo
Vrouwenwereldelftal van het Jaar – Van Veenendaal; Bronze, Fischer, O’Hara, Renard; Ertz, Henry, Lavelle; Marta, Morgan, Rapinoe.

? Check ook: De meest sexy looks tijdens de Emmy Awards 2019

Reageer op artikel:
De best geklede mannen en vrouwen tijdens het FIFA-gala 2019
Sluiten