De BenQ ScreenBar is een onmisbare gadget voor thuiswerkers (+winactie)

2020 is het jaar waarin we (noodgedwongen) massaal zijn gaan thuiswerken. Dat heeft de economie goed gedaan, want we kochten massaal apparaten, stoelen, bureau’s, gadgets en nog veel meer om onze thuiswerkplekken zo prettig mogelijk te maken. Grote kans dat je thuiskantoor inmiddels zo goed als compleet is, maar wij hebben iets gevonden wat je nog mist: de ScreenBar van BenQ.

Iets wat nog wel eens vergeten wordt bij het samenstellen van een thuiswerkplek is verlichting. Je hebt waarschijnlijk een plafondlamp die de boel verlicht en misschien nog een bureaulamp. Dat is genoeg om te kunnen zien, maar blauw licht-technisch zeker niet de beste oplossing. Nagenoeg alle schermen om ons heen stralen blauw licht uit, en daar wordt je niet blij van. Gelukkig komt BenQ met een oplossing.

De oplossing tegen blauw licht

Het grootste nadeel van blauw licht is dat het de aanmaak van het slaaphormoon melatonine vermindert. Dus als je de hele dag naar een beeldscherm staart, dan is de kan groot dat je die avond ook naar het plafond staart. Daarom is het belangrijk om hier rekening mee te houden gedurende de dag. Zo kun je filters instellen op je telefoon of beeldscherm, maar dat is vaak niet genoeg.

BenQ ScreenBar
Beter voor je ogen. (Afbeelding: BenQ)

Daarom komt BenQ met de ScreenBar. Dit is een stijlvolle lamp die je met behulp van een ingenieus systeem op je beeldscherm bevestigt. Deze schijnt niet op je beeldscherm, maar er net voorlangs. Hierdoor wordt je werkplek niet meer verlicht door schadelijk blauw licht, maar door licht dat prettig is voor je ogen. Zo wordt het zicht op je scherm niet beperkt, maar ben je wel beter beschermd.

Altijd het licht dat je nodig hebt

De BenQ ScreenBar heeft een ingebouwde sensor die op basis van de omgeving kan bepalen hoe fel hij moet zijn. Daarnaast heb je zelf de controle over hoe warm je het licht wel hebben. Je kunt kiezen voor acht verschillende standen en afhankelijk van je activiteit is het slim om daar tussen te wisselen. Zo is kouder licht geschikt om je beter te concentreren en je efficiëntie te verhogen. Warm licht wordt daarentegen aangeraden om te ontspannen en je weer op te laden. Wat je behoefte ook is, de BenQ ScreenBar helpt je met het juiste licht.

BenQ ScreenBar
Altijd het juiste licht. (Afbeelding: BenQ)

Dit maakt de BenQ Screenbar een waardevolle toevoeging voor iedere thuiswerkplek. Niet alleen om beter te werken en om te ontspannen, maar ook voor de uitstraling van je werkplek. Met zijn stijlvolle design is het een subtiele eyecatcher. Daarnaast kun je alle andere verlichting van je bureau halen. Kortom, perfect voor liefhebbers van het clean-desk principe.

Win de BenQ ScreenBar

Deze waardevolle toevoeging voor je thuiswerkplek heeft een adviesprijs van 99 euro. Als je veel achter een beeldscherm ziet en vaak last hebt van je ogen of problemen ervaart met slapen, dan is dit zeker de moeite waard. Wat je ook kan doen is meedoen met onze winactie. Wij mogen namelijk een BenQ ScreenBar weggeven.

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is Manners volgen op Instagram. Laat hier door middel van een DM weten dat je de de BenQ ScreenBar wil winnen en vergeet niet je naam en adres te vermelden. Wie weet win jij dan deze upgrade voor je werkplek.

Meer weten over de BenQ ScreenBar, klik dan hier.

Reageer op artikel:
De BenQ ScreenBar is een onmisbare gadget voor thuiswerkers (+winactie)
Sluiten