Ben je jong, ambitieus en gek op chocolade? Dan willen we je graag kennis laten maken met dit bedrijf

MARS®, SNICKERS®, BOUNTY®, M&M’s®, MALTESERS®, TWIX® en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Deze heerlijke chocolade lekkernijen heb je ongetwijfeld wel eens gegeten, maar wat je waarschijnlijk nog niet wist, is dat een groot deel van al dit lekkers in Nederland gemaakt worden. Mars zit namelijk gezellig bij ons in Veghel en daar werken ze er hard aan om één van de tofste bedrijven van ons land, en stiekem de hele wereld, te worden.

Mars vindt het namelijk belangrijk om naar de toekomst te kijken en is een bedrijf vol mensen die ambitieus zijn en hun passie willen najagen. Geen rigide en ouderwets systeem, maar juist jong en dynamisch. Of je nu stagiaire bent of manager, iedereen is gelijk en werkt samen om Mars nog beter te maken. Zo kun je gewoon jezelf zijn en het allerbeste uit je carrière halen.

Mars als werkgever

Maar Mars denkt niet alleen aan hun eigen en jouw toekomst, maar aan die van de hele wereld. Duurzaamheid is ontzettend belangrijk voor Mars. Dankzij alles wat de aarde ons geeft, kunnen ze bij Mars de lekkerste chocolade maken en daar mogen we best dankbaar voor zijn. Duurzaam ondernemen is hoe Mars ook wat terug wil geven aan de wereld.

Nu kun je ons op onze mooie blauwe ogen geloven, maar we begrijpen dat je het liever hoort van iemand die wat dichter bij het vuur zit. Gelukkig kan dat, want Mars heeft een toffe video gemaakt. Niet alleen om zelf te vertellen wat ze belangrijk vinden, maar ook om mensen uit het bedrijf aan het woord te laten. Zij kunnen je tenslotte het beste vertellen wat Mars zo leuk en bijzonder maakt.

Klinkt als een tof bedrijf, niet? Meer informatie over Mars vind je hier.

In samenwerking met Mars

Reageer op artikel:
Ben je jong, ambitieus en gek op chocolade? Dan willen we je graag kennis laten maken met dit bedrijf
Sluiten