Ben Affleck heeft letterlijk een gigantische tattoo blunder gemaakt

Het nemen van een tattoo is een behoorlijk beslissing. Je vereeuwigt tenslotte een afbeelding of tekst op je lichaam. Zeker wanneer je een tattoo laat plaatsen die je hele rug bedekt, kun je maar beter goed nadenken over wat je op je lichaam laat zetten. Wij hebben alleen sterk onze twijfels of Ben Affleck dat wel gedaan heeft.

Een aantal jaar geleden verschenen er foto’s van de nieuwe tattoo die de acteur zou hebben laten zetten. Ben Affleck had zijn hele rug beschikbaar gesteld als canvas voor een gigantisch kunstwerk. Opeens prijkte er op zijn rug een nogal kleurrijke phoenix. We weten dat smaken verschillen, maar wij kennen weinig mensen die dit een geslaagde tattoo vinden.

Tom Hardy heeft een briljante tattoo na een verloren weddenschap met Leonardo DiCaprio

Nep of echt?

Ook de Batman-acteur zelf leek zich er voor te schamen. Hij vertelde in een interview met Extra TV namelijk dat de tattoo niet echt was. “Hij is nep, voor een film. Ik heb wel een aantal tattoos, maar ik zet ze alleen op plekken waar je niet al te veel moeite hoeft te doen om ze te verbergen”, aldus Ben Affleck. Iedereen geloofde dit verhaal natuurlijk meteen, want wie zou deze tatoeage echt laten zetten?

Nou, Ben Affleck blijkbaar. Onlang was hij namelijk op Hawaii om te trainen voor zijn rol in de nieuwe Netflix film Triple Frontier. Ben deed dit in zijn zwembroek op het strand en toen viel natuurlijk meteen op dat de phoenix tattoo nog steeds op zijn rug staat. Zo nep is hij dus niet. Waarom de acteur eerder ontkende dat de tattoo echt zou zijn, is niet bekend. Wij gokken erop dat het is omdat hij zich behoorlijk schaamt voor het gedrocht op zijn rug.

Zelf een tattoo nemen?

Twijfel je zelf over het nemen van een tattoo? Gebruik dan deze handige app om alvast een idee te krijgen hoe hij staat. Dat had Ben misschien ook moeten doen.

Reageer op artikel:
Ben Affleck heeft letterlijk een gigantische tattoo blunder gemaakt
Sluiten