Bella Thorne verslaat hacker door gewoon zelf haar naaktfoto’s te delen

Het internet is een prachtige plek zijn vol mooie dingen, kansen en inspiratie. Helaas kent deze ook een schaduwzijde. Een donkere kant waar mensen eropuit zijn om anderen kapot te maken. Vooral vrouwen die wel eens een pikante foto van zichzelf gemaakt hebben, zijn het doelwit. Het meest recente slachtoffer van een laffe hacker is Bella Thorne, maar de actrice laat zich niet misbruiken.

Bella Thorne is pas 21 jaar, maar heeft een flinke staat van dienst. De actrice, zangeres en tegenwoordig ook schrijfster brak namelijk op jonge leeftijd door. Als kind deed ze al modellenwerk en het duurde niet lang voordat ze haar eerste filmrol binnenhaalde. Vervolgens stond Disney op de stoep en kwam haar carrière in een stroomversnelling.

Bella Thorne laat niet met zich sollen

Hoewel ze vooral bekend is van verschillende jeugdseries is Bella Thorne inmiddels een echte vrouw geworden. Ze kan op veel mannelijk aandacht rekenen en zo te zien is ze niet preuts als de interesse wederzijds is. Bella is niet vies van een hete selfie. Helaas neem je met het maken van zo’n foto het risico dat deze in verkeerde handen valt. Daar kan Bella Thorne nu dus over meepraten.

Happy Father’s Day to all the people w serious daddy issues????

1.1m Likes, 8,145 Comments – BELLA (@bellathorne) on Instagram: “Happy Father’s Day to all the people w serious daddy issues????”

In een statement maakte Bella bekend dat een hacker haar telefoon is binnengedrongen en dat de FBI op dit moment zoekt naar de dader. De hacker heeft ook zelf contact opgenomen met Bella Thorne om haar te bedreigen en te chanteren. Behoorlijk heftig, zeker voor een 21-jarige vrouw, maar Bella is niet van suiker. De actrice slaat namelijk keihard terug door zelf de foto’s te delen via Twitter.

You can’t control my life, you never will

Daaronder zette ze het volgende: “For the last 24 hours I have been threatened with my own nudes. I feel gross, I feel watched, I feel someone has taken something from me that I only wanted one special person to see. For too long I let a man take advantage of me over and over and I’m fucking sick of it. I’m putting this out because it’s my decision. Now you don’t get to take yet another thing from me. I can sleep better knowing I took my power back. You can’t control my life, you never will,” aldus Bella Thorne.

Maxim

Reageer op artikel:
Bella Thorne verslaat hacker door gewoon zelf haar naaktfoto’s te delen
Sluiten