Girl trailer: Bella Thorne jaagt op Mickey Rourke in wraakfilm

Bella Thorne jaagt op de moordenaar van haar vader in een nieuwe wraakfilm genaamd Girl.

De dagen dat Bella Thorne niet druk is met OnlyFans op stelten zetten, is ze druk bezig met haar acteercarrière.

Bella Thorne in Girl

Na misdaadfilm Infamous en Netflix Original The Babysitter: Killer Queen is ze komende maand namelijk te zien in Girl, een wraakfilm waarin ze tegenover actieheld Mickey Rourke speelt.

Bella Thorne speelt een jonge vrouw die naar hun geboortedorp terugkeert om haar vader te bezoeken. Wat een emotioneel weerzien had moeten zijn slaat om in een ware nachtmerrie. Ze treft har vader namelijk gemarteld en vermoord aan in zijn schuur.

Antwoorden

Thorne’s personage besluit op zoek te gaan naar antwoorden. Daarbij komt afsnel de sinistere sheriff (Mickey Rourke) en zijn even verdachte broer op haar pad.

Al snel ontdekt ze een een duister geheim dat meer morbide is dan ze zich ooit had kunnen voorstellen. Het enige wat ze bij zich heeft is haar vaders oude hakbijl. De missie is duidelijk: “Mama, ik kom niet terug voor ik erachter ben wie dit heeft gedaan.”

De eerste uitgebreide trailer voor Girl belooft een meeslepende wraakfilm, een echte thriller. “Als een slecht iemand sterft, dan is dat een goed iets toch?”

Tussendoortje

Je hoeft echter geen filmrecensent te zijn om na het zien van de onderstaande trailer al voorzichtig te concluderen dat Girl geen Oscar-materiaal gaat worden.

Ach, dat is ook niet nodig: als Rourke ook maar half in vorm is en het plot even onderhoudend is als deze trailer doet geloven, dan hebben we in deze magere filmmaanden in ieder geval een vermakelijke wraakfilm als tussendoortje in het verschiet.

24 november

Girl draait vanaf 20 november in de bioscoop en zal vanaf 24 november digitaal verkrijgbaar zijn. Zo kun je veilig vanuit huis beoordelen of Thorne zich toch maar beter op OnlyFans kan gaan focussen.

😳Check ook: Bella Thorne verdient miljoen dollar in één dag op Insta-killer OnlyFans

Reageer op artikel:
Girl trailer: Bella Thorne jaagt op Mickey Rourke in wraakfilm
Sluiten