Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 14 apr 2020
Leestijd: 2 minuten

Bella Hadid met intieme FaceTime-fotoshoot in Vogue Italië

Bella Hadid is uit de kleren gegaan voor een uiterst stijlvolle fotoshoot in Vogue Italië. Op Instagram gaf ze tijdens Pasen alvast een voorproefje. De shoot is in quarantaine geschoten, waarbij gebruik is gemaakt van FaceTime.

Bella Hadid behoort ook tot de modellen die zich thuis vervelen, uitkleden en de beelden delen op Instagram. Bekijk hier het overzicht en hier deel 2. Ondertussen gaat de magazine-business ook gewoon door. Deze naaktshoot is via FaceTime tot stand gekomen en is te zien in het aprilnummer van Vogue Italië.

Bella Hadid in Vogue Italië

Vanuit huis heeft Bella Hadid voor Vogue Italië een unieke fotoshoot gerealiseerd. Bij dit supermodel is een naaktshoot verre van plat, zo blijkt maar weer eens. Noem het eerder een uiting van kunst, vooral op deze manier. Via FaceTime verscheen het half-Nederlandse model in de nodige poses en de styling deed ze zelf.

De eerste acht foto’s deelde ze op Instagram in de onderstaande post.

De FaceTime-fotoshoot deed Bella Hadid in samenwerking met fotograaf Brianna Capozzi, stylist Haley Wollens en producer Lauren Perez. Vanwege de coronacrisis konden deze vier dames niet bij elkaar komen.

Poses bespreken via FaceTime

“Op de dag voor de shoot bespraken Haley en ik de poses. Dit doen we normaal ook, maar dan niet via FaceTime. Dat was hilarisch. Daarna belden we Bella Hadid om alles te bespreken. Ze heeft vervolgens zelf haar styling gedaan, waaruit nog maar eens blijkt wat voor supermodel het is”, legt Brianna Capozzi van Vogue Italië uit in de onderstaande post.

Uiteindelijk is Lauren Perez, een vriendin van Bella Hadid en tevens creative director, gebeld om op afstand te assisteren. Zij is daardoor verantwoordelijk voor het licht en de productie van de shoot voor Vogue Italië. Op een deel van de foto’s is Bella Hadid te zien in lingerie en op hakken en voor een ander gedeelte van de FaceTime-shoot is de helemaal uit de kleren gegaan. Een bosje bloemen zorgt daarbij voor de nodige censuur, zodat de foto’s volledig Instagram-proof zijn. Inmiddels is ze weer lekker aan het chillen op de bank.

Check ook: Doutzen Kroes kleedt zich uit op Instagram: ‘Pluk de dag’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.

Reageer op artikel:
Bella Hadid met intieme FaceTime-fotoshoot in Vogue Italië
Sluiten