Pim Jansen
Pim Jansen Life 24 apr 2020

Bella Hadid is de koningin der FaceTime shoots

Waar de meeste modellen zich stierlijk aan het vervelen zijn, is Bella Hadid thuis druk bezig met FaceTime shoots. En daar is ze behoorlijk goed in.

Het coronavirus krijgt Bella Hadid niet klein. Vorige week schitterde ze in een shoot voor Vogue Italië, nu ging ze uit de kleren voor Jacquemus.

Bella Hadid wederom uit de kleren via FaceTime

Jacquemus is een modelabel van de Franse ontwerper Simon Porte Jacquemus. Op zijn twintigste begon hij het modelabel, onder de meisjesnaam van zijn moeder. Nu, tien jaar verder, is het merk niet meer weg te denken uit de internationale modewereld. De ontwerper staat bekend om zijn pikante shoots en we weten inmiddels dat Bella Hadid daar niet voor terugdeinst. De foto’s worden bewerkt door modefotograaf Pierre-Ange Carlotti. Hij assisteerde het model via FaceTime ook met de poses.

Ondanks de thuissetting, wist Bella Hadid toch een professioneel ogende shoot af te leveren. Daaruit blijkt maar weer eens dat ze veel meer is dan een model. De reacties zijn dan ook lovend. “Wat een professional om zo’n shoot helemaal zelf te schieten”, reageert een volger.

Meer van Jacquemus

Zoals gezegd staat Jacquemus bekend om zijn pikante shoots, maar zoals je aan de bovenstaande foto’s al ziet, gaat dat altijd gepaard met stijl. Eerder waren onder anderen Kylie Jenner en Anastasia Karanikolaou samen te zien in een shoot voor Jacquemus.

Bella Hadid voor Vogue Italia

Vorige week realiseerde Bella Hadid voor Vogue Italië een unieke fotoshoot via FaceTime. Dat bij dit supermodel een naaktshoot verre van plat, is bleek ook hier eens te meer. Noem het eerder een uiting van kunst, vooral op deze manier. De styling deed ze zelf, bekijk de foto’s hier.

Check ook: Verveling slaat toe: modellen in quarantaine kleden zich uit, delen de beelden en bieden troost

Reageer op artikel:
Bella Hadid is de koningin der FaceTime shoots
Sluiten