Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 16 nov 2020
Leestijd: 2 minuten

Bella Hadid kleedt zich uit voor Feeding America

Bella Hadid is te zien in een campagne voor een nieuwe collectie van Chrome Hearts, waarvan de volledige opbrengst naar minder bedeelden gaat. Deze was uitverkocht in 5 minuten. Dat ze topless en met rood haar poseerde, zou daarbij een rol gespeeld kunnen hebben. Zie haar als de uitgeklede versie van Robin Hood.

Als je een merk goed in de markt wil zetten, heb je tegenwoordig al snel influencers nodig op social media. Aan de top van die piramide staat Bella Hadid. Bij haar weet je dat alles in goud verandert. Heb je alleen wel een mega-budget nodig. Weet dat je een streepje op haar voor hebt als je een initiatief voor een goed doel op poten hebt gezet. Het modelabel Chrome Hearts heeft beide.

Bella Hadid en Chrome Hearts voor Feeding America

De collab-collectie met Bella Hadid is opgezet om Feeding America te steunen in moeilijke tijden. Dit is een Amerikaanse non-profitorganisatie die bestaat uit een netwerk van honderden voedselbanken in de Verenigde Staten en Puerto Rico. De collectie werd door Bella Hadid gepromoot met behind-the-scenes foto’s, Barbie-poppen en een topless shoot. Met rood haar en op rode hakken. Dat verkoopt wel.

“Binnen 5 minuten uitverkocht”, aldus Bella Hadid op Instagram. Chrome Hearts tegen de volgers van het modelabel: “Bedankt voor de overweldigende liefde en steun, waardoor we binnen enkele minuten uitverkocht waren. 100% van de opbrengst van deze collectie gaat naar Feeding America.

Topless op Instagram: mag dat?

Maar hé, wacht eens even. Topless op Instagram mag toch helemaal niet? Nou, er wordt, net als op Facebook, met twee maten gemeten. Hangt maar net van de klant af, zoals je in dit artikel leest. Kort gezegd: goed betalende klanten en grote accounts worden gekoesterd. Derhalve vermoeden we dat Bella Hadid en Chrome Hearts hier wel mee wegkomen.

📷 Check ook: Hailey Bieber en andere celebs uit de kleren voor goed doel

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Bella Hadid kleedt zich uit voor Feeding America
Sluiten