Pim Jansen
Pim Jansen Life 13 jul 2020

Bella Hadid schittert in campagne Calvin Klein Swimwear 2020

Dat Bella Hadid en Calvin Klein ‘a match made in heaven‘ zijn, weten we al langer. En toch weten ze ons keer op keer weer te verrassen. Ditmaal met de Swimwear 2020-collectie, waar de druppen vanaf spatten.

Iets meer dan een jaar geleden zoende Bella Hadid een robot in een campagne van Calvin Klein, waarna het internet los ging. Iedereen kwam weer tot rust na de underwear-campagne die al snel volgde. Nu is het tijd voor een frisse duik.

Bella Hadid spat van het scherm af

Ditmaal geen ondergoed, maar zwemkleding. De nieuwe collectie Calvin Klein Swimwear 2020 bestaat uit badpakken en bikini’s voor vrouwen met alle lichaamstypes. Bella Hadid weet ze stuk voor stuk tot kunst te verheffen.

calvin klein swimwear 2020, bella hadid, campagne, fotos
(Afbeelding: CK Swimwear 2020)
bella hadid, calvin klein swimwear, 2020
(Afbeelding: CK Swimwear 2020)

De Calvin Klein Swimwear-shoot is vóór de pandemie geschoten, iets wat je zelf ook had kunnen concluderen als je de behind the scenes-foto’s ziet. “Het was hemels om eens in het water te werken”, zegt Bella Hadid over de fotoshoot. De foto’s zijn gemaakt door Charlotte Wales en Clare Byrne was verantwoordelijk voor de styling. Hieronder zie je een compilatie van de shoot, inclusief de behind the scenes-foto’s. Vergeet niet te swipen in de Instagram-posts.

Alle foto’s van de Calvin Klein Swimwear 2020-campagne bekijk je hier.

Calvin Klein Underwear 2020-collectie nu te shoppen

Naast Bella Hadid maken ook het half-Nederlandse model Solange van Doorn, Conor Fay en Malika El Masiouhi onderdeel van de campagne Calvin Klein Swimwear 2020. De collectie bestaat uit verschillende lijnen, voor iedere man en vrouw. Zo is er de collectie Black Feature, met zwarte onepieces en is CK Curve ontworpen voor dames met curves. Ook voor heren zijn er nieuwe items, zoals de sneldrogende zwemshorts. Alle items zijn nu te shoppen.

Check ook: Het Nederlandse bikni-model Cindy Kimberly meet zich meet met Doutzen Kroes

Reageer op artikel:
Bella Hadid schittert in campagne Calvin Klein Swimwear 2020
Sluiten