Jelle van Es
Jelle van Es Game 29 juni 2017

Beleef klassieke Call of Duty-actie met Modern Warfare Remastered

Volg je de game-industrie niet meer op de voet. Geen nood: daarom is er Gaming Manners. In deze rubriek houden Manners en game-expert Jelle van Es van Pixelcake.nl je op de hoogte van zaken die je moet weten. Vandaag: Call of Duty Modern Warfare Remastered

De Call of Duty-reeks is behoorlijk omvangrijk. Eind dit jaar komt er een nieuw deel uit genaamd Call of Duty WWII, waarin je kunt strijden in de Tweede Wereldoorlog. Voordat het zover is, kun je nu alvast knallen in een klassieker. Vanaf heden is het namelijk mogelijk om aan de slag te gaan met Call of Duty Modern Warfare Remastered.

Het betreft de heruitgave van Call of Duty 4: Modern Warfare die in 2007 al uitkwam op de Xbox 360, PlayStation 3 en pc. De game is de grondlegger van de moderne shooter. De game introduceerde de mogelijkheid om je eigen soldaat samen te stellen en te kiezen met wat voor soort uitrusting je het slagveld betreedt.

Door goed te presteren verdien je experience points en stijg je in levels, waarna je toegang krijgt tot andere wapens. Daarnaast krijg je te maken met killstreak-beloningen wanneer je een paar kills achter elkaar maakt. Met een UAV kun je zien waar vijanden zich bevinden en met airstrikes en een gevechtshelikopter in de lucht kun je wat extra kills scoren.

Modern Warfare Remastered

Nou, die game is nu dus weer los uitgebracht. Vorig jaar werd Call of Duty Modern Warfare Remastered al geleverd bij de Legacy Edition van Call of Duty Infinite Warfare, dus wellicht dat de fanatieke Call of Duty-speler hem al heeft. De Remaster brengt zowel de single- als de multiplayer, die allebei voorzien zijn van betere graphics, waardoor het op de moderne console er gewoon goed uitziet. Call of Duty Modern Warfare Remastered is onder andere hier te koop.

Reageer op artikel:
Beleef klassieke Call of Duty-actie met Modern Warfare Remastered
Sluiten