Redactie
Redactie Life 22 dec 2017

Bekende Mexicaanse vlogger vermoord door cartel-baas

Juan Luis Lagunas Rosales, beter bekend onder zijn pseudoniem El Pirata de Culiacán, is van de week dood gevonden in een bar. De vlogger had een kleine miljoen volgers op Facebook en 260.000 volgers op Instagram. In één van zijn laatste video’s vond hij het nodig om grappen te maken over El Mencho, de baas van Cártel de Jalisco Nueva Generació.

Op het moment van de aanval bevond El Pirata zich in een bar, waar hij door vier mannen werd belaagd en vermoord. Een paar uur eerder had Juan zijn volgers gevraagd om naar de bar te komen, dus het was niet heel moeilijk voor de maffiosi om ‘m te vinden.

Narcos praktijken

Een totaal onnodige actie natuurlijk, maar wie met vuur speelt kan zijn handen branden. De Mexicaanse cartels zijn niet mals en deinzen eveneens niet terug om iedereen om te leggen die in hun weg loopt. Zo werd eerder een locatie scout van Netflix hitserie Narcos om het leven gebracht door een cartel.  Treurig allemaal.

El Pirata had zijn volgers overigens vooral verzameld door onzinnige acties uit te halen voor de camera. Zoals je kunt zien in de onderstaande video was hij niet bepaald een helder licht.

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Bekende Mexicaanse vlogger vermoord door cartel-baas
Sluiten