Pim Jansen
Pim Jansen Netflix 30 januari 2019

‘Behind Her Eyes’ is Netflix’s nieuwste Britse mini-serie (van de makers van The Punisher en The Crown)

Als je net als zovele Nederlanders semi-verslaafd bent aan Netflix, dan zal je ongetwijfeld The Crown en The Punisher hebben gezien. Beide series behoren tot de categorie Netflix Originals en zijn mega populair. Daarmee houdt de vergelijking ook op. De ene serie vertelt het levensverhaal van Queen Elisabeth terwijl The Punisher een bijzonder gewelddadige insteek heeft. Opvallend genoeg gaan de makers van die twee nu samenwerken. 

Behind Her Eyes, van de makers van ‘The Crown’ en ‘The Punisher’

De bedoeling van de samenwerking is de productie van en mini-serie. Dit gaat dan ook gebeuren terwijl de opnames voor het derde en het vierde seizoen van The Crown in volle gang zijn. De nieuwe serie gaat de welluidende titel Behind Her Eyes heten en is gebaseerd op de psychologische thriller van auteur Sarah Pinborough. Wil je nu al weten wat de grote lijn in de serie zal zijn, lees dan alvast het boek.

De mini-serie zal slechts zes afleveringen bestaan, maar die beloven stuk voor stuk van een hoog niveau te worden. In Behind Her Eyes staat het verhaal van een alleenstaande vrouw centraal die gevangen zit in de sleur van haar eentonige bestaan. Daar moet wat aan gebeuren en dus begint ze een affaire met een getrouwde, succesvolle man. Na een ontmoeting met de echtgenote van haar minnaar begint de fascinatie voor hun perfecte huwelijk. Door allerlei situaties raakt ze er steeds meer van overtuigd dat het huwelijk verre van perfect is en dat een groot geheim verborgen wordt gehouden.

Releasedatum is nog niet bekend

De opnames van Behind Her Eyes zullen dit voorjaar beginnen. We weten in ieder geval dat de opnames in Londen zullen plaatsvinden. Dat betekent dus een topserie van Britse bodem. De releasedatum is nog niet bekend, je zult dus nog ven geduld moeten hebben.

Want

Reageer op artikel:
‘Behind Her Eyes’ is Netflix’s nieuwste Britse mini-serie (van de makers van The Punisher en The Crown)
Sluiten