De eerste beelden van ‘Game of Thrones’ seizoen 8 (+ slecht nieuws)

Zonder enige twijfel kunnen we inmiddels wel stellen dat Game of Thrones één van de meest epische series ooit is. Het is dan ook niet zo gek dat de fans niet kunnen wachten op het achtste en laatste seizoen. Helaas moeten we daar wel wat langer op wachten dan gehoopt. Opnieuw is het nieuws naar buiten gekomen dat het slot van deze geweldige serie is uitgesteld. Gelukkig is er ook nog goed nieuws.

Oke, eerste het slechte nieuws. Het lijkt er sterk op dat het achtste seizoen van Game of Thrones is uitgesteld. Hoewel er nog geen exacte datum bekend was, werd ons door HBO ingefluisterd dat de serie in de eerste helft van 2019 verder zou gaan. Dit is officieel nog steeds zo, maar uit interviews is duidelijk geworden dat dit mogelijk aangepast gaat worden.

Game of Thrones seizoen 8 opnieuw uitgesteld

Joe Bauer is visual effects supervisor en hij liet tegenover de Huffington Post weten dat ze pas net aan hun werk zijn begonnen. Game of Thrones heeft nogal wat special effects, dus die hebben nog wel even nodig om het seizoen af te krijgen. Hij verwacht dat zijn werk nog tot in ieder geval mei 2019 gaat duren en dat de daadwerkelijke release verschoven gaat worden naar het einde van dat jaar.

Dat is natuurlijk balen, maar we hebben ook beter nieuws. Het is misschien niet veel, maar de eerste beelden van seizoen acht zijn inmiddels gespot. In een showreel video van HBO waarin ze al hun nieuwe series promoten, zijn scènes uit het laatste seizoen ontdekt. De meeste Game of Thrones beelden in deze video zijn zoals je hieronder kunt zien van het vorige seizoen, maar de echte kenner ontdekt ook nieuwe beelden.

Nieuwe beelden

Het gaat om de scène waarin Jon Snow (Kit Harington) en Sansa Stark (Sophie Turner) elkaar omhelzen geven. Dit lijkt sterk op een moment uit seizoen zeven, maar dit is het blijkbaar niet. Dat moment vond namelijk plaats in Castle Black en in de nieuwe beelden zien we dat ze in Winterfell zijn. Oke, het is niet veel, maar we moeten ergens beginnen.

Laten we hopen dat het nu klaar is met het uitstelgedrag van HBO en dat we zo snel mogelijk kunnen gaan genieten van een episch slot. Wij kunnen niet wachten.

EWUnilad

Reageer op artikel:
De eerste beelden van ‘Game of Thrones’ seizoen 8 (+ slecht nieuws)
Sluiten