Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Films & Series 7 jan 2019
Leestijd: 2 minuten

Eindelijk! HBO deelt de eerste échte beelden van Game of Thrones seizoen 8

Het is 2019 en dat betekent dat het achtste seizoen van Game of Thrones nu echt in de buurt begint te komen. Ergens in april gaat de eerste aflevering van het laatste seizoen van de populaire HBO serie verschijnen. Fans kunnen niet wachten en smachten inmiddels wel naar een trailer. Daar moeten ze nog even op wachten, maar niet getreurd! Vandaag verschenen al wel de allereerste beelden.

Eerder kregen we al een trailer voorgeschoteld, maar die viel een beetje tegen. HBO deelde namelijk een korte video die vooral bestond uit animaties. Deze zag er leuk uit, maar wij willen meer. We willen Daenerys, Jon Snow, Tyrion, Sansa, The Mountain, Cersei, Jaime, The Hound, Arya en al die andere fantastische karakters. HBO begrijpt dat en daarom hebben ze nu de eerste beelden van Game of Thrones seizoen 8 gedeeld met daarin Daenerys, Jon Snow en Sansa Stark.

Eindelijk de eerste echte beelden

De beelden zijn onderdeel van een promo van HBO. Hierin laat het televisienetwerk zien wat de fans dit jaar allemaal van ze kunnen verwachten. Ballers, Silicon Valley, Watchmen, True Detective en nog veel meer series. Toch kan er maar één de belangrijkste zijn en dat is natuurlijk Game of Thrones. Hieronder vind je de trailer van HBO met op 39 seconden de eerste beelden uit seizoen 8.

HBO on Twitter

It’s going to be a very good year. Here’s your first look at @GameOfThrones, #Euphoria, @watchmen, #BigLittleLies and more. #HBO2019 https://t.co/7Qblx7ioMh

Hierin zien we Daenerys, Jon Snow en Sansa Stark samen in Winterfell. Sansa neemt het woord en zegt: “Winterfell is yours, your grace.” Dat doet ze tegen Daenerys en Jon Snow die op dit moment het ultieme power couple van Westeros zijn. Dit is het begin van een samenwerking tegen het grote kwaad uit het Noorden: The White Walkers.

Game of Thrones seizoen 8

Of ze die strijd ook gaan winnen, gaan we zien vanaf april. Ergens die maand verschijnt de eerste aflevering van het laatste seizoen. Hoe het gaat aflopen weet niemand, want HBO heeft goed haar best gedaan om alles geheim te houden. Er werd zelfs, zoals je hier kunt lezen, grof geschut ingezet.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Esquire

Reageer op artikel:
Eindelijk! HBO deelt de eerste échte beelden van Game of Thrones seizoen 8
Sluiten