Redactie
Redactie Health 3 feb 2016

BEDROCK: het nieuwe allround health magazine

Sport, gezondheid en voeding: het aantal titels dat op deze gebieden is gespecialiseerd, is niet te tellen. Dat geldt ook voor titels die zich bezighouden met spiritualiteit en geesteswelzijn. Maar de combinatie hiervan? Die zie je niet vaak. De nieuwe online titel BEDROCK doet ‘t en gooit ook nog onderwerpen als relaties en duurzaamheid in de mix.

BEDROCK is zojuist gelanceerd als nieuwste titel van Wayne Parker Kent, de online uitgeverij waartoe ook Manners.nl behoort. BEDROCK is bedacht door Wayne Parker Kent, FremantleMedia Netherlands en mede-eigenaar en -oprichter Nina Pierson. BEDROCK rust op drie pijlers: mind, body & a better world.

Het magazine houdt zich dagelijks bezig met leerzame, inspirerende onderwerpen en wordt daarbij ondersteund door spreekwoordelijke zwaargewichten als fitnessgoeroe Kayla Itsines, topmodel Cato van Ee en diverse specialisten op het gebied van filosofie en gezondheid. BEDROCK is aldus een titel met niveau en elke dag een ander inspirerend thema. Zeer interessant voor jouw vrouw/vriendin maar óók voor jou.

Zeker ook interessant voor mannen

BEDROCK is zeker niet alleen interessant voor vrouwen. Juist ook mannen die zichzelf op meerdere gebieden willen ontwikkelen, zullen BEDROCK waarderen. Mede vanwege het feit dat heren niet bang hoeven te zijn voor ‘zweverigheid’. BEDROCK benadert alle onderwerpen namelijk in een down-to-earth jasje. Nina Pierson: ‘Bezig zijn met je gezondheid is allang niet meer alleen voor de hipste meisjes, rasboeddhisten of zwevende yogi’s. Neem een voorbeeld aan de grootste topondernemers van de wereld als Bill Gates of Richard Branson of de meest getalenteerde filmmakers als David Lynch en Leonardo DiCaprio, intrigerende mannen als Russel Brand of onze eigen Wilfred Genee. Of het nou gaat om het milieu, maatschappelijke themas, meditatie of gezond eten. Ieder is er op zijn eigen manier mee bezig. Als Hollandse alfaman kun je daar toch niet op achterblijven. Niet alleen omdat er niks lekkerders is dan je fit en gezond voelen, zowel lichamelijk als geestelijk maar ook omdat je daarmee het goede voorbeeld kunt geven aan je omgeving. BEDROCK vertaalt onderwerpen als sport, voeding, spiritualiteit en duurzaamheid op een praktische manier zodat je het direct zelf kan toepassen. We kijken wat de wetenschap erover zegt en praten met experts en ervaringsdeskundige over hun inzichten en ideeën. We combineren goed onderbouwde verhalen met korte nieuws facts. Voor ieder wat wils dus.

[FB_AANJAGER]

Reageer op artikel:
BEDROCK: het nieuwe allround health magazine
Sluiten