Redactie
Redactie Cars 9 aug 2016

Bedrijf maakt ultieme outdoor bus van eenvoudige Sprinter

Wanneer je een Mercedes-Benz Sprinter ziet rijden is dit doorgaans een busje van een bezorgdienst of het werkpaard van een aannemer. Maar de huis-tuin-en-keuken-bus toont met een beetje hulp ook hele andere talenten.

In Portland (Oregon, VS) huist het bedrijf Outside Van, dat gespecialiseerd is in het ombouwen van Sprinters tot outdoor activity vehicles. Dankzij een hele range aan opties kan het busje worden omgetoverd tot een volwaardige offroader met extra bescherming en handige features voor de outdoor sporter.

Op de lijst met mogelijkheden staan onder andere extra verlichting, offroad banden, diverse bullbars, ladders en stellages zodat bijvoorbeeld surfboards, snowboards, mountainbikes of kano’s kunnen worden vervoerd. Ook van binnen kan Outside Van de bus compleet verbouwen. De mogelijkheden zijn hier vrijwel eindeloos: bijna alles wat de klant wenst, kan gerealiseerd worden. Slaapplekken, keukens, extra power outlets, extra opbergruimte of zelfs zonnecellen in het dak: het kan allemaal.

Het is mogelijk om je eigen Sprinter te laten verbouwen, maar Outside Van levert ook complete modellen (met vierwielaandrijving) die naar hartenlust kunnen worden aangepast. Dankzij zijn ruimte, robuustheid, vierwielaandrijving en personalisatiemogelijkheden is dit een ideale bus voor teams, verenigingen en actieve vriendengroepen. Zo’n tricked out sprinter zal wel een paar knaken kosten, want de prijzen zijn op aanvraag.

Reageer op artikel:
Bedrijf maakt ultieme outdoor bus van eenvoudige Sprinter
Sluiten