Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Films & Series 6 aug 2018

Dave Bautista (Drax uit ‘Guardians of the Galaxy’) haalt snoeihard uit naar Disney

Guardians of the Galaxy zonder James Gunn. Het is moeilijk om voor te stellen, maar het gaat toch echt gebeuren. Onhandige tweets uit het verleden over pedofilie en verkrachting werden hem fataal. Disney kon naar eigen eigen zeggen niet anders dan hem de deur wijzen. De acteurs uit de film waren het er daar niet bepaald mee eens en Dave Bautista gooit nu nog eens extra olie op het vuur.

De spierbundel die Drax speelde in de eerste twee Guardians of the Galaxy delen en Avengers: Infinity War gooide een nogal pittige tweet de wereld in. Hij begint het bericht met het feit dat hij zijn contract netjes zal uitdienen, maar gaat vervolgens helemaal los. Hij haalt namelijk keihard uit naar Disney en de beslissing die de mediagigant genomen heeft.

Zoals je kunt lezen is Dave Bautista van mening dat Guardians of the Galaxy zonder James Gunn geen echte Guardians film is. Hij noemt het misselijkmakend om te werken voor een bedrijf dat meewerkt aan een lastercampagne. Disney zal hier ongetwijfeld niet blij mij zijn, maar het lijkt erop dat Dave bautista daar absoluut geen boodschap aan heeft.

Guardians of the Galaxy Vol. 3 en Avengers 4

Laten we hopen dat zijn ongenoegen geen invloed heeft op zijn acteerprestaties. Dave Bautista was in zijn afgelopen optredens als Drax briljant en is inmiddels uitgegroeid tot een echte publiekslieveling. Het is te hopen dat hij de frustraties van zich af kan zetten en ons weer kan laten genieten van de hilarische Drax.

Of Guardians of the Galaxy Vol. 3 gaat lijden onder het verlies van James Gunn weten we pas over twee jaar. Het derde deel in de serie staat namelijk gepland voor 2020. Gelukkig kunnen we in de tussentijd alsnog van Drax genieten, want hij zal ongetwijfeld weer te zien zijn in Avengers 4.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Complex

Reageer op artikel:
Dave Bautista (Drax uit ‘Guardians of the Galaxy’) haalt snoeihard uit naar Disney
Sluiten