Alrik de Jong
Alrik de Jong | LinkedIn Style 11 december 2019

Bassie en Adriaan lanceren eigen kledinglijn, na veler verzoek

Eindelijk maar toch: Bassie en Adriaan lanceren hun eigen kledinglijn. Op de valreep nog even het beste modenieuws van het jaar. Lekker hoor.

Het legendarische duo Bassie en Adriaan lanceert een eigen kledinglijn. De clown en acrobaat gaan T-shirts en hoodies verkopen met daarop kreten uit de televisieserie, zoals Allememaggies, Wat er ook gebeurt altijd blijven lachen, Drommels drommels drommels en Watzeggie?. De truien zijn zowel in kinder- als volwassen maten verkrijgbaar via de website van Bassie en Adriaan.

Kledinglijn Bassie en Adriaan na veler verzoek

Volgens hun woordvoerder is besloten tot de lancering na vele verzoeken van fans. Liefhebbers van het duo kunnen zelf ook kreten aandragen die zij zelf graag op de kleding zouden willen zien. Het is de bedoeling dat het assortiment in 2020 wordt uitgebreid. De kledinglijn is ontwikkeld in samenwerking met twee Haagse bedrijven, The Cotton Express B.V en Key Merchandise.

kledinglijn, bassie en adriaan
Bron: ANP

De broers Bas (nu 84) en Aad (77) van Toor braken in de jaren zestig door als acrobatenduo The Crocksons en reisden de hele wereld over met hun stoelenact. Vervolgens ging ze als Bassie en Adriaan verder. De twee waren 35 jaar lang te zien in een groot aantal televisieseries, waaronder De Plaaggeest, De Diamant en Het Geheim van de Sleutel.

De honderden afleveringen van Bassie en Adriaan zijn nog dagelijks te zien op RTL en Videoland en andere VOD-kanalen. Daarnaast is hun YouTube-kanaal een groot succes met ruim ruim 85 miljoen hits en 113.000 abonnees. Onlangs kwam er een grote box uit met alles wat Bas en Aad van Toor ooit voor televisie hebben gemaakt. We houden je op de hoogte van de lancering van de nieuwe kledinglijn. We zouden zeggen: bedenk vast wat jouw favoriete quotes zijn die je graag terug ziet op de T-shirts en hoodies.

? Benieuwd naar de nieuwe kledinglijn van Emily Ratajkowski? Bekijk de foto’s hier!

Reageer op artikel:
Bassie en Adriaan lanceren eigen kledinglijn, na veler verzoek
Sluiten