Jan
Jan Stuff 10 feb 2019

Barrieur Alarm Clock: wakker worden met vers gezette koffie

De ideale manier om wakker te worden verschilt van persoon tot persoon. Zo vindt de een het heerlijk om de eerste zonnestralen op zijn of haar huid te voelen, voor de ander is het de geur van een vers gezet kopje koffie. De kans dat je een koffiezetapparaat in je slaapkamer hebt staan is echter minimaal. Lastig dus als je tot die laatste groep behoort. Het probleem wordt echter opgelost met de nieuwe Barrieur Alarm Clock. Dit vernuftig staaltje moderne techniek combineert de functionaliteit van een perfect werkende alarmklok met de geur van verse koffie. 

Wekkerradio met koffie

De Barisieur Koffie-wekker is eigenlijk een wekkerradio voor koffieliefhebbers pur sang. De basis is een houten dienblad van walnoten hout met daarop een aantal onmisbare zaken voor een vers kopje koffie om de dag te beginnen. Het melkvat wordt gekoeld door een peltier-koeler en wordt geactiveerd door een infraroodsensor. Er is een la aanwezig om koffie en thee in op te bergen met een geïntegreerd deksel en een lepel. Op die manier is alles binnen handbereik om ‘s ochtends gewekt te worden met de geur van vers gezette koffie.

Barisieur Studio Edit

We are now officially launched and shipping directly from our website with 1-3 day delivery: www.barisieur.com

Coffee O’Clock

De Barisieur Coffee Alarm Clock haalt zijn inspiratie uit een combinatie van het dagelijkse koffieritueel met de uitstraling van de iconische vinyl platenspeler. Het ontwerp werd gemaakt met het idee om te zorgen voor een alternatieve manier van wakker worden waarbij de zintuigen worden geprikkeld. Het zacht pruttelende geluid van de koffie die wordt gezet zorgt voor een aangenaam begin van de dag.

Barrieur Alarm Clock: genot met een prijskaartje

Dit slim ontworpen apparaat heeft een standaardalarm om ‘s morgens wakker te worden, waarmee je het volume naar wens kunt instellen. Het water kookt in 3-5 minuten en heeft dan een temperatuur van bijna 95 graden. De ideale temperatuur om koffie te zetten. Het display dimt automatisch in de avonduren zodat je geen last hebt van het vele licht. Het apparaat mag dan wat duurder zijn, namelijk 400 euro, maar daar staat tegenover dat het zorgt voor een aangenaam relax-moment zodat je heerlijk ontspannen wakker kunt worden en de dag met frisse moed kunt beginnen. Meer info, vind je hier.

The Coolector

Reageer op artikel:
Barrieur Alarm Clock: wakker worden met vers gezette koffie
Sluiten