Het derde shirt van Barcelona is heerlijk retro en nu te koop

Naast Ajax richtten we gisteravond onze ogen natuurlijk ook op Frenkie de Jong, die voor het eerst met FC Barcelona in de Champions League speelde. FC Barcelona speelde op zijn beurt voor het eerst in het derde shirt met die heerlijke retro look.

Nieuwe voetbalshirts geïnspireerd door de jaren 90

Retro en vintage voetbalshirts zijn dit moment hot. Of ze nu casual gedragen worden of op in de voetbalkooi, ze domineren. Ook Nike en FC Barcelona doen mee. Is het gele uitshirt van dit jaar een ode aan de jaren 70, toen Johan Cruijff de grote ster was. Het nieuwe derde shirt is geïnspireerd op de jaren 90, het dreamteam van coach Johan Cruijff.

Het derde shirt van FC Barcelona

De een noemt het turquoise, de ander mintgroen, feit is dat we dit shirt nog kennen uit de tijd van Ronald Koeman, Romario en Hristo Stoichkov. Nu is het de beurt aan Frenkie de Jong en Lionel Messi om het mintgroen te dragen. Het nieuwe retro shirt van FC Barcelona shirt heeft een heerlijke kleur, ouderwetse kraag in de traditionele clubkleuren en het logo van de stad is verwerkt in het shirt. Verder pronken de logo’s van Barca en Nike op de borst en maakt het paars blauwe kraagje het helemaal af. Een heerlijke retro-repro die de trotsheid van de stad Barcelona weergeeft. Het shirt bestellen doe je hier.

They look 🔝 😍 @3gerardpique & @juniorfirpo3 🆕 3rd KIT ❤️ #AlwaysBarcelona

933.4k Likes, 3,061 Comments – FC Barcelona (@fcbarcelona) on Instagram: “They look 🔝 😍 @3gerardpique & @juniorfirpo3 🆕 3rd KIT ❤️ #AlwaysBarcelona”

Het gele uitshirt van FC Barcelona

Het uitshirt van FC Barcelona is een ode aan Johan Cruijff en het uitshirt dat hij in de jaren 70 droeg. Nu speelt Frenkie de Jong erin. Genieten. Eindelijk is FC Barcelona van de lelijke neon-kleuren afgestapt. Nu spelen Messi en consorten in een rustgevende kleur geel. De schuine band bestaat uit het traditionele blauw-rood van de Catalaanse voetbalclub. Het uitshirt waarin we Frenkie de Jong dit jaar hopelijk tot grote hoogte zien stijgen koop je hier voor 140 euro.

Thank you USA, for the great support! Pre season is finished, now focus on the first match in La Liga 💙❤️

901k Likes, 4,238 Comments – Frenkie de Jong (@frenkiedejong) on Instagram: “Thank you USA, for the great support! Pre season is finished, now focus on the first match in La…”

⚽️ Check ook: De 14 mooiste voetbalshirts van het seizoen 2019-2020

Reageer op artikel:
Het derde shirt van Barcelona is heerlijk retro en nu te koop
Sluiten