Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Kapsels & Baarden 14 okt 2019
Leestijd: 2 minuten

Barbier geeft gratis knipbeurt aan iedereen die hem kan verslaan met FIFA 20

Geld verdienen met FIFA 20 gaat je waarschijnlijk niet lukken, maar wat dacht je van een gratis knipbeurt? Dat kan nu bij een barbershop in Engeland. De eigenaar is een groot fan van de voetbalgame en besloot zijn hobby en zijn werk te combineren. Als klant kun je hem uitdagen voor een virtuele wedstrijd. Win je? Dan is de knipbeurt die volgt helemaal gratis.

Handig, maar deze wedstrijd kent ook een keerzijde. Weet je het potje FIFA niet te winnen? Dan kun je de portemonnee trekken en mag je het dubbele betalen. De regel is namelijk ‘double or nothing’. Een normale knipbeurt kost normaalgesproken tussen de 9 en 12,50 pond. Verlies je, dan mag je dus tussen de 18 en 25 pond afrekenen.

Eindelijk heb je wat aan je FIFA 20 skills

Eigenaar van CSF Barbering, Connor Storer-Fry, haalde een PlayStation 4 in de zaak om meer klanten te trekken. Er wonen veel studenten in de omgeving, dus dit leek hem een mooie manier om aan klantenbinding te doen. Al snel groeide de vriendschappelijke potjes uit tot competities en nu dus zelf tot wedstrijden met inzet.

Sinds Connor deze FIFA weddenschap is begonnen, heeft hij al een aantal gratis knipbeurten moeten weggeven. Toch heeft de invoering van deze betaalmethode hem onderaan de streep meer opgeleverd dan gekost. Er komen namelijk niet alleen meer klanten naar de barbershop, maar Connor wint naar eigen zeggen vaker dan hij verliest. De exacte cijfers weet hij niet, maar hij beweert ongeveer 65% van de wedstrijden te winnen.

Klanten vinden het in ieder geval een fantastisch initiatief:

Liam Kenny on Twitter

Sat in the barbers. The gaffs got a PS4 with Fifa 20, Barbershop has its own Ultimate team. Play rivals. 3-0 down half time. Distraught. Murmurs of double price trim. Bring back to 3-3. Elated. Score 90′ minute winner. Shop up in arms. Hugged the barber. No discount. Livid.

Ook in Nederland?

Of er in Nederland kappers zijn die deze FIFA 20 ‘double or nothing’ regel hanteren, is bij ons niet bekend. Mocht jij er eentje kennen? Laat het ons dan weten. Zo niet, dan doen wij bij deze een oproep aan alle kappers en barbiers om je bij ons te melden ([email protected]) als je dit van plan bent. Wij zijn er klaar voor om een gratis knipbeurt bij elkaar te spelen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

SportBible

Reageer op artikel:
Barbier geeft gratis knipbeurt aan iedereen die hem kan verslaan met FIFA 20
Sluiten