Barbier pakt bijdehante grapjas terug op briljante en bloederige wijze

Een grap uithalen met de man die je haar knipt. Je moet het maar durven. Deze kleine man had het lef en zette zijn kapsel op het spel. Als geintje legde de bijdehante Vito een nep kakkerlak op de toonbank van de barbershop. Barbier Jude Sannicandro schrok zich het leplazerus en besloot de kleine prankster een koekje van eigen deeg te geven.

De makkelijkste manier om wraak te nemen was natuurlijk ‘per ongeluk’ uitschieten met de tondeuse, maar dat was te gemakkelijk. Jude wilde Vito echt goed laten schrikken en bedacht een nog betere en vooral lugubere manier om hem terug te pakken. Iedereen die wel eens in zijn oor is geknipt en daar een trauma aan heeft overgehouden, kijk even de andere kant op.

Zoek geen ruzie met je barbier

Iedereen die zijn kapsel kort draagt aan de zijkanten weet dat het scheerapparaat van een barbier behoorlijk scherp is. Natuurlijk zijn deze goed beveiligd en kan er niet veel misgaan, maar dat weet Vito niet. Zoals je in de video kunt zien doet Jude net alsof hij een fout maakt met het scheerapparaat. Meteen grijpt hij naar de tissues en pakt ook nog wat anders mee.

Zonder dat Vito het door heeft smeert Jude het oor in met nep-bloed. Binnen no-time zit het halve gezicht van de jongen onder het bloed en begint hij daadwerkelijk te geloven dat het foute boel is. Als klap op de vuurpijl laat de barbier ook nog een nep oor vallen. Op dat moment weet de kleine man echt niet meer waar hij het zoeken moet.

Zoete wraak

Dan besluit Jude zijn slachtoffer te herinneren aan de grap die hij uithaalde met de kakkerlak en onthult hij dat er niets aan de hand is. De blik op het gezicht van Vito is vervolgens onbetaalbaar. Die denkt in het vervolg wel twee keer na voordat hij weer iemand in de maling neemt.

VT

Reageer op artikel:
Barbier pakt bijdehante grapjas terug op briljante en bloederige wijze
Sluiten