Life 9 jan 2019 Thomas Aalderink

Een foto aan je barbier laten zien als voorbeeld? Leer dan van deze hilarische blunder

Als moderne man hoor je er netjes en vooral verzorgd bij te lopen. Gepoetste schoenen, netjes gestreken overhemd en natuurlijk een goed kapsel. De laatste is heel belangrijk en dat betekent dat je met enige regelmaat in de stoel van je barbier zit. Als je altijd voor dezelfde look gaat, kun je hem natuurlijk blind vertrouwen. Maar wat als je iets nieuws wilt proberen? Dan loop je altijd het risico dat het niet helemaal wordt zoals gehoopt. Daar kan deze man over meepraten.

Hoe ga je te werk als je iets nieuws met je haar wilt proberen? Meestal heb je iets gezien op een site (zoals bij ons) of in een tijdschrift. Wat je gezien hebt kun je vervolgens proberen uit te leggen aan je kapper of barbier, maar de foto laten zien is natuurlijk veel gemakkelijk. Dat dacht deze man ook te doen, maar hij besloot een video als voorbeeld te nemen in plaats van een foto. Dat hoeft niet voor problemen te zorgen, tenzij de barbier het niet helemaal begrijpt.

Barbier neemt foto iets te letterlijk

De man in de stoel zette de video op pauze om onderstaande foto te laten zien aan zijn kapper. We zien hierop een razorfade met een ingeschoren scheiding. De meeste barbiers snappen dit meteen, maar de man met de tondeuse zag in dit geval ook nog iets anders: de play-knop.

Je zou er toch vanuit gaan dat je kapper slim genoeg is om te zien dat dit geen onderdeel van het kapsel is, maar de afspeelknop. Deze barbier dus niet en hij ging vervolgens vol goede moed aan de slag. De klant kreeg uiteindelijk wat hij wilde, plus een kleine extra die hij niet had verwacht. De overijverige barbier nam de afbeelding namelijk net iets te letterlijk en schoor ook de play-knop in het kapsel van de man.

Klant tevreden met zijn afspeelknop

Toen de klant het door had, was het al te laat. Heel erg vond hij dat trouwens niet, want een aanbod van de barbier om het weg te werken sloeg hij af. De beste man ging, als we onderstaande video mogen geloven, uiteindelijk vrolijk naar huis.

Zit je zelf aan een andere look te denken? Klik dan hier voor de mannen kapsels van dit moment (zonder afspeelknop).

9GAG

Reageer op artikel:
Een foto aan je barbier laten zien als voorbeeld? Leer dan van deze hilarische blunder
Sluiten