Pim Jansen
Pim Jansen Life 28 dec 2020

Kwajongensstreken op topniveau: Obama is ooit uit Disneyland gezet

De kans is groot dat je moeder je hoofdschuddend dat gestolen verkeersbord vergeeft – boys will be boys weet je wel. En dat gezegde gaat ook op voor de voormalige president van de Verenigde Staten. Zijn kwajongensstreek? Barack Obama werd ooit uit Disneyland gezet omdat hij een sigaretje opstak.

Net toen je dacht dat je niet nog meer van Obama kon houden, deelde de voorganger van Trump informatie die hem nog sympathieker maakt, want ja, zelfs de (oud-)president heeft een ‘rebels’ verleden. Obama vertelde het verhaal uit zijn studententijd tijdens een toespraak in Californië. Toen hij daar lang geleden geleden met een stel vrienden naar Kool & The Gang ging kijken besloten ze om een omweg langs Disneyland te maken, maar hun verblijf daar duurde niet lang.

Obama werd uit Disneyland gezet

Het relaas van Obama: “So we came down, me and a bunch of friends. After the concert, because we were teenagers you could still sort of hang out in the park, and we got in the gondolas.”
“And I’m ashamed to say this, so close your ears, young people. A few of us were… smoking” voegde Obama er schalks aan toe.

Maar geen wiet

Uiteraard begon het publiek te joelen, in de veronderstelling dat de toekomstige president en zijn maten een jointje hadden opgestoken. “No, no, these were cigarettes, people” kalmeerde Obama de menigte, waarna hij het niet kon nalaten om even te onderstrepen dat roken vreselijk ongezond is. Tja, presidents will be presidents after all.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Kwajongensstreken op topniveau: Obama is ooit uit Disneyland gezet
Sluiten