The Coen Brothers komen met een epische Western speciaal voor Netflix

The Big Lebowski, No Country for Old Men, True Grit, O Brother Where Art Thou?, Fargo en zo kunnen we nog wel even doorgaan. De gebroeders Coen hebben al de nodige filmklassiekers op hun naam staan. Binnenkort gaat er nog eentje bijkomen, maar daar is wat bijzonders mee aan de hand. The Ballad of Buster Scruggs is namelijk hun eerste film voor Netflix. De trailer is inmiddels verschenen en schept hoge verwachtingen.

Joel en Ethan Coen zijn er vooral goed in om bijzondere en unieke karakter te creëren. Dat lijkt ze ook deze keer weer gelukt te zijn. In de trailer zien we alvast delen van de zes verhalen die in de film door elkaar lopen. The Ballad of Buster Scruggs is namelijk een zogenaamde anthology film. Er is dus niet één doorlopend verhaal. In plaats daarvan bestaat de film uit zes korte verhalen die in ieder geval één ding met elkaar gemeen hebben. Ze spelen allemaal af in het wilde westen.

Western van The Coen Brothers

In de trailer zien we de verschillende karakters voorbij komen en die zijn behoorlijk divers. Voor deze rollen hebben ze een aantal bekende acteurs weten te regelen. Zo zien we James Franco (Pineapple express), Liam Neeson (Taken, Schindler’s list), Brendan Gleeson (Assassins Creed), Tom Waits, Tim Blake Nelson (O Brother, Where Art Thou?) en nog een aantal andere bekende namen.

The Ballad of Buster Scruggs | Official Trailer [HD] | Netflix

The Ballad of Buster Scruggs is a six-part Western anthology film, a series of tales about the American frontier told through the unique and incomparable voice of Joel and Ethan Coen. Each chapter tells a distinct story about the American West.

Deze bijzondere en veelbelovende Western van The Coen Brothers komt op 16 november 2018 naar Netflix. In Amerika zal de film ook te zien zijn in een aantal bioscopen. Of we ook in Nederland kunnen gaan genieten van The Ballad of Buster Scruggs op het witte doek is nog niet bekend.

Nieuwe films op Netflix

November belooft een goede filmmaand te gaan worden op Netflix. Eerder die maand verschijnt namelijk ook Outlaw King met in de hoofdrol Chris Pine. Benieuwd waarom je ook die film in de gaten moet houden? Klik dan hier.

GQ

Reageer op artikel:
The Coen Brothers komen met een epische Western speciaal voor Netflix
Sluiten