Bad Boys for Life: Will Smith en zijn partner zijn terug in brute trailer

Bad Boys is terug! In 1995 en 2003 bracht Michael Bay de eerste twee delen uit de actiefranchise uit, met een flinke dosis comedy en vooral een hoop brute actie. Will Smith en Martin Lawrence speelden twee detectives van het Miami Police Department die allerlei avonturen beleefden. Nu is het tijd voor een comeback, middels Bad Boys for Life.

Bad Boys for Life trailer

Al meer dan tien jaar doen er geruchten de ronde omtrent een derde Bad Boys film. Michael Bay heeft meermaals benadrukt dat hij interesse heeft in een derde film, maar dat het praktisch onmogelijk was omdat zowel Will Smith als hijzelf de hoogste salariseisen in Hollywood hebben. Oftewel, het zou simpelweg te duur zijn. Een te groot risico voor Sony Pictures.

Nu, anno 2019, is het toch tijd voor een derde Bad Boys film. De eerste trailer voor Bad Boys for Life is vrijgegeven door de studio. Dit keer staat niet Michael Bay aan het roer, maar de regisseurs Adil El Arbi en Bilall Fallah. Zij leverden eerder de Belgische film Black af.

Will Smith en Martin Lawrence zijn wel weer van de partij, dus het gaat niet om een volledige reboot. Fans kunnen gerust uitkijken naar de lancering, want deze eerste trailer bewijst dat de film nog steeds propvol actie zit, ondanks het ontbreken van Michael Bay.

Slag om de arm

De twee politieagenten scheuren als vanouds door de straten van Miami, maar voor een winkelcentrum draaien ze hun hand ook niet om. Toch worden wij niet geheel enthousiast van deze eerste beelden. Wellicht ligt het aan de trailer, maar het voelt allemaal behoorlijk vlak. De humor is lang niet altijd raak en de actie lijkt vrij ongeïnspireerd. Een cash grab willen we het nog niet noemen, maar daar riekt het wel een beetje naar.

Marcus Burnett ( Martin Lawrence) is nu een politie-inspecteur, en Mike Lowrey (Will Smith) zit middenin een midlife crisis. Ze hebben elkanders hulp weer nodig wanneer een Albanese huurling, wiens broeder ze hebben verslagen, ze een belangrijke bonus belooft in de vorm van wraak.

Rest van de cast

Verder bestaat de cast uit onder andere Thomas Brag, Paola Núñez, Jacob Scipio, Joe Pantoliano, Alexander Ludwig, Charles Melton, Jamie Neumann, Massi Furlan, DJ Khaled, en Vanessa Hudgens.

Bad Boys for Life komt in januari naar de bioscoop.

BAD BOYS FOR LIFE – Official Trailer

Ride together. Die together. #BadBoysForLife – watch the trailer now. 1.17.20 Visit: https://www.badboysforlife.movie/?hs308=youtubeorg Follow Us On Social: https://www.facebook.com/BadBoysMovie https://www.twitter.com/BadBoys https://www.instagram.com/BadBoys Subscribe to Sony Pictures for exclusive content: http://bit.ly/SonyPicsSubscribe The Bad Boys Mike Lowrey (Will Smith) and Marcus Burnett (Martin Lawrence) are back together for one last ride in the highly anticipated Bad Boys for Life.

Reageer op artikel:
Bad Boys for Life: Will Smith en zijn partner zijn terug in brute trailer
Sluiten