Bad Boys 3 met Will Smith heeft eindelijk een releasedatum gekregen

Mocht je de hoop op een nieuwe releasedatum van het derde Bad Boys deel al bijna hebben opgegeven, dan is er goed nieuws. Sony Pictures heeft aangekondigd dat de Bad Boys for Life release gepland staat voor 17 januari 2020, aldus Entertainment Weekly. Sony bevestigde ook dat Belgische Adil El Arbi en Bilall Fallah (Snowfall) de film zullen gaan regisseren.

Midlife crisis Will Smith

In het derde deel zien we de meeste bekende gezichten weer terugkomen. Will Smith en Martin Lawrence komen weer bij elkaar. Zij zullen zich naar verluid gaan richten op Mike Lowery (Smith) die een midlifecrisis doormaakt terwijl Marcus Burnett (Lawrence) als een privé detective werkt. Hoewel de personages blijkbaar ruzie hebben gekregen sinds de laatste Bad Boys film, dwingt een nieuwe gemeenschappelijke vijand hen om hun geschillen opzij te zetten.

De Bad Boys bij Jimmy Kimmel

Al in 2016 waren Smith en Lawrence openlijk optimistisch over het toenmalige Bad Boys 2 vervolg. Tijdens een gesprek met Jimmy Kimmel destijds, zei Lawrence dat de meeste vragen van de fans betrekking hadden op de status van de Bad Boys-franchise. ‘We hebben goede hoop dat het wellicht al in maart zover zal zijn,’ zei Lawrence toen. “Als we iedereen tegelijk kunnen helpen, denk ik niet dat er iets aan de hand is. Het is gewoon een kwestie van het juiste script en alles gewoon op het juiste moment doen.” Hoewel de film al enkele malen is uitgesteld sinds de uitspraak van Lawrence in 2016, lijkt het er nu dus eindelijk echt van te komen.

Reageer op artikel:
Bad Boys 3 met Will Smith heeft eindelijk een releasedatum gekregen
Sluiten